Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO: O TÂNĂRĂ din Târgu Jiu s-a pozat AȘA! Ce a făcut i-a ȘOCAT pe TOȚI!

Publicat:

(27 de ani) face ce face și șocheaza din nou!

Pentru noua ei ședința foto, fosta asistenta a matinalului ”Neatza cu Razvan și Dani” a renunțat la haine, etalandu-și cu acest prilej nu doar impresionanta colecție de tatuaje, ci și trupul lucrat din greu la sala de sport, și bronzat in exces. N-a vrut sa precizeze daca a prins o reclama la o crema de ciocolata sau doar a vrut sa iși impresioneze fanii. Roxana se mandrește cu imensul ei bust natural, care i-a adus, de-a lungul vremii, multe contracte: ”Nimeni nu-mi pune intrebari de cultura generala, am prins colaborari doar…

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

”O mai vezi și pe aia...”. Ce parere are Catalin Bordea despre relația profesionala dintre Cuza de la Noaptea Tarziu și fosta lui iubita, Ramona Olaru / VIDEO

20:20, 26.03.2024 - Catalin Bordea este de-a dreptul impresionat de cat de bine se ințeleg Cuza de la Noaptea Tarziu și Ramona Olaru, deși au avut o relație de iubire și au trecut printr-o desparțire. Iata cum vede comediantul modul in care se ințeleg cei doi, avand in vedere ca se intalnesc, in fiecare dimineața, la Neatza…

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Ramona Olaru, provocatoare intr-un clip muzical. Cum a aparut asistenta de la Neatza: „S-a nins, s-a tot” FOTO

09:16, 29.02.2024 - Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani, matinalul difuzat de Antena 1, are o noua colaborare. Ramona Olaru s-a lasat pozata in ipostaze provocatoare pentru un clip muzical. Imaginile au facut furori in mediul online, unde complimentele au curs valuri. „S-a facut frumos, s-a nins, s-a tot”. Foto In…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, glumele zilei in emisiune. Asistenta TV și-a surprins colegii: „Ca sa fiu invidioasa pe voi...”

08:55, 21.02.2024 - Daca Ramona Olaru i-a obișnuit pe telespectatorii de la Antena 1 cu o gluma pe care o zice zilnic in emisiune, iata ca in aceasta dimineața a spus doua glume. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani și-a surprins colegii de breasla.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in emisiune. Ce banc a spus asistenta TV: „De curand m-am...”

08:35, 01.02.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV reușește mereu sa le aduca zambetul pe buze colegilor ei, dar și telespectatorilor.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru și-a surprins colegii cu gluma zilei: ”Mi-am cumparat cartea...” / VIDEO

08:30, 25.01.2024 - Așa cum se intampla in fiecare dimineața, Ramona Olaru a venit la Neatza cu Razvan și Dani pregatita sa iși incarce colegii și telespectatorii cu energie și o stare buna de spirit. Astfel a ales o gluma cu care i-a surprins pe toți și a starnit hohote de ras!


Ce parere ai despre aceasta stire?