Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Mirela Boureanu Vaida, dată pe spate de o fată de la "Mireasă pentru fiul meu"! "Eşti frumoasă, chiar foarte frumoasă!"

Publicat:

În editia de miercuri a show-ului matrimonial "Mireasa pentru fiul meu", de la Antena 1, moderatoarea a coplesit-o cu complimente pe una dintre concurentele care au fost în casa.

a facut declaratii neasteptate în cadrul emisiunii "Mireasa pentru fiul meu". Ea a avut-o invitata în platou, miercuri, pe Ana, fosta concurenta din casa "Mireasa pentru fiul meu".

Superba moderatoare a show-ului matrimonial i-a spus în direct Anei ca o considera foarte frumoasa si…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezonul 9. Mesajul lui Dediș dupa ce a parasit competiția show-ului matrimonial. Cum s-a filmat alaturi de doamna Ioana

12:10, 13.04.2024 - In Gala sezonului 9 Mireasa de vineri, 12 aprilie 2024, Dediș a fost votat sa paraseasca show-ul matrimonial. La scurt timp de la ieșirea lui din competiție, tanarul a transmis un mesaj pentru toți susținatorii lui.

Ce mesaj a postat Cristi de la Mireasa, sezonul 9, dupa ce a fost eliminat din competiție. Postarea facuta de tanar: „Vreau sa…” / FOTO

23:50, 16.03.2024 - In ediția din data de 15 martie 2024, Cristi a fost concurentul care a fost eliminat din casa "Mireasa", in urma votului publicului. Ei bine, la scurt timp dupa parasirea competiției emisiunii de la Antena 1, tanarul a facut o postare in mediul online. Iata ce a transmis de acasa!

Nora de la Mireasa, sezonul 5, schimbare radicala de look. Cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 / FOTO

19:00, 12.03.2024 - Nora de la Mireasa, sezonul 5, a optat, de curand, pentru o schimbare radicala de look. Iata cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1! Fanii show-lui matrimonial au ramas placut surprinși cand au vazut imaginile publicate in mediul online de blondina.

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!

Cat de schimbata este acum Yana de la Mireasa. Cum arata fosta iubita a lui Andrei și ce a postat pe internet

16:20, 01.02.2024 - Recent, Yana de la emisiunea Mireasa de la Antena 1 a starnit controverse și aprecieri in mediul online dupa ce a publicat o fotografie intr-o ipostaza de zile mari pe platforma de socializare Instagram.

Alina de la Mireasa, sezonul 5, a postat primele imagini cu chipul fiului sau și al lui Valentin. Postarea i-a emoționat pe fani / FOTO

11:45, 30.01.2024 - Alina de la Mireasa, sezonul 5, este mai fericita ca niciodata de cand a devenit mamaia. Fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a publicat noi imagini cu bebelușul ei. Iata cat de mult seamana micuțul baiețel cu cei doi foști con cuenti ai emisiunii de la Antena 1!

Sofer roman, atacat de fermierii francezi: "Au pus un tractor in fața, unul in spate, si m-au oprit. Politia nu facea nimic"

09:55, 30.01.2024 - Tirurile romanilor sunt atacate de fermierii francezi. Viorel Doroftei, șofer de camion de peste 16 ani, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 CNN despre patania sa. Jandarmeria si Politia nu au intervenit, acuza romanul.

Mireasa – Ritmul inimii revine astazi la Antena 1 cu cel de-al noualea sezon al reality show-ului matrimonial

15:56, 22.01.2024 - Reality show-ul matrimonial Mireasa revine astazi cu cel de-al noualea sezon, la Antena 1. Mireasa – Ritmul inimii va putea fi urmarit de luni pana vineri, de la ora 14:00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va intampina o noua serie de concurenti dornici s


Ce parere ai despre aceasta stire?