Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO - Militarii buzoieni din Afganistan vorbesc …DESPRE PRIETENIE!

Publicat:

Se spune ca cele mai frumoase si mai trainice prietenii sunt cele care se leaga intre camarazii de razboi. Sau pe campul de lupta. Sau in teatrele de operatiuni, cum se mai zice la noi. Povestea mea de astazi confirma acest lucru. Si ii aduce si ceva in plus.

Citeste articolul mai departe pe newsbuzau.ro…  

Sursa articol: newsbuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rezerviștii, chemați la unitațile militare. Amplu exercițiu de mobilizare in județele Galați și Braila

12:01, 08.04.2024 - Militarii rezerviști sunt chemați la unitațile militare pentru antrenament, inclusiv pentru trageri. Totul in cadrul unui amplu exercițiu de mobilizare al MApN, care se desfașoara saptamana aceasta in județele Braila și Galați.

Culisele retragerii dezastruoase a trupelor SUA din Afganistan: „A fost nebunesc sa spui oamenilor ca pot avea incredere in talibani”

20:00, 04.04.2024 - Marturiile a trei inalți oficiali ai Departamentului de Stat, facute cu ușile inchise, au adus noi lamuriri asupra situației „fara precedent" din ultimele zile ale prezenței americane in Afganistan.

Prietenie prin instruire.

23:10, 29.03.2024 - Sub deviza "Stronger together’’ militarii Brigazii 81 Mecanizata "General Grigore Balan’’ s-au instruit alaturi de militarii francezi si belgieni din cadrul Grupului de Lupta NATO (FLF BG - FRA FN), dand startul unei noi colaborari de succes. Activitatea a constat in executarea unui exer ...

De ce ar putea fi dotați militarii romani cu blindate ușoare Otokar

19:00, 21.03.2024 - Licitația Ministerul Apararii Nationale pentru vehicule tactice cu blindate usoare (ATBTU) pare una ratata dupa ce o singura oferta a fost depusa din Turcia, de la compania Otokar. Aceasta vrea sa ofere peste 1.000 de unitati ATBTU, cu un pret estimativ de 4,3 miliarde lei, fara TVA.

GALERIE FOTO | Comanda Batalionului Mixt, preluata de militarii maghiari

12:40, 23.02.2024 - Ceremonia anuala de predare-primire a comenzii s-a desfașurat la Casa Armatei din Arad, in prezenta reprezentantilor unitatilor militare implicate si a altor oficiali militari din cele 2 țari.

Familia diplomatului suedez din partea UE Johan Floderus, incarcerat in Iran, se teme ca acesta va fi condamnat la moarte

10:55, 09.02.2024 - Familia unui diplomat suedez al UE incarcerat in Iran de peste 663 de zile se teme ca acesta va fi condamnat la moarte sau la inchisoare pe viața in urmatoarele zile, dupa ce procurorii au cerut pedeapsa maxima in cazul sau, potrivit The Guardian.„Intreb cum se poate intampla acest lucru? Este fratele…

Misiune indeplinita pentru contingentul de pacificatori moldoveni, KFOR-19

16:10, 05.02.2024 - Militarii din cel de-al 19-lea contingent al Armatei Naționale, detașat in operațiunea de menținere a pacii KFOR, și-au incheiat misiunea in Kosovo. Cu acest prilej, a fost organizata o ceremonie in Tabara Militara 142, la care a participat conducerea armatei. {{728247}}In mesajul sau de felicitare,…


Ce parere ai despre aceasta stire?