Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(foto) La 44 de ani, Gwyneth Paltrow, pictorial în costum de baie

Publicat:

Are 44 de ani, dar arata senzational! este noua coperta a unei cunoscute actrite americane. Actrita promoveaza stilul sanatos de viata, mancarea organica si comportamentul eco, face sport aproape zilnic si pretinde ca are o viata perfecta, scrie one.ro.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Realitatea dura din viața pacienților cu bulimie, anorexie sau alt gen de tulburari alimentare. „Boli tratate superficial”

23:06, 04.02.2024 - Mancatul compulsiv este o afecțiune care poate avea efecte grave asupra celor care sufera de ea. In Romania, nu exista centre specializate pentru persoanele care sufera de tulburari de alimentație.

Secretele tinereții veșnice, dezvaluite de specialiști. Suplimentele esențiale pentru a prelungi viața

07:25, 03.02.2024 - Longevitatea și prelungirea vieții reprezinta concepte pe care omenirea le-a studiat inca din antichitate. Inclusiv cele mai importante texte religioase conțin referințe la personaje extraordinare, ce au trait sute de ani.

Xtra Night Show. Povestea de viața impresionanta a presupusei iubite a lui Catalin Bordea. Cum a ajuns Olga Barcari in Romania: „Norocul meu a fost...”

00:35, 02.02.2024 - S-a nascut in Republica Moldova, dar ani mai tarziu avea sa vina in Romania și unde este cunoscuta drept hairstylist-ul vedetelor. Olga Barcari spune ca și-a dorit o cariera in acest domeniu, dar la 17 ani avea alte planuri și visa sa ajunga la Conservator.

Lecția de viața pe care Andreea Antonescu a invațat-o de la tatal sau! Ce "moștenire" i-a lasat parintele ei

23:50, 31.01.2024 - Andreea Antonescu vorbește despre cea mai importanta lecție invațata de la tata sau. Artista a impartașit cu noi cele mai importante sfaturi primite de la parintele sau. Cum au impactat-o pe vedeta, dar și care este scopul vieții ei.

FOTO: Accident grav pe DN 14. Un copil de 8 luni și un barbat și-au pierdut viața dupa ce o mașina s-a rasturnat

08:15, 31.01.2024 - FOTO: Accident grav pe DN 14. Un copil de 8 luni și un barbat și-au pierdut viața dupa ce o mașina s-a rasturnat Un accident deosebit de grav s-a petrecut in noaptea de marți spre miercuri, pe DN14, la ieșirea din Copșa Mica spre Mediaș. Un bebeluș de 8 luni și un barbat și-au pierdut viața dupa ce…

Știri Constanta: O noua viata pentru un catel adoptat din Adapostul Public de Animale Abandonate Constanta! (FOTO)

09:25, 30.01.2024 - O noua viata pentru un catel adoptat din Adapostul Public de Animale Abandonate Constanta Pozele ilustreaza fericirea in bratele noii sale familii. La o luna de la adoptie, catelusul este rasfatat si iubirea se vede in ochii lui. Multumim stapanului sau pentru gestul nobil de dinaintea Craciunului In…


Ce parere ai despre aceasta stire?