Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Imagini sfâșietoare de la mormântul nepoțelului Cristinei Pucean. Vedeta, distrusă de durere!

Publicat:

trece prin momente cumplite. A trecut aproape o luna și jumatate de cand nepoțelul vedetei s-a stins din viața la numai 2 ani, in urma unui incendiu izbucnit chiar in casa acesteia, dar nu-și va reveni niciodata din drama care i-a zguduit inima.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini din noua casa a Oanei Radu. Cum arata locuința de lux a artistei. Fanii au fost fascinați cand au vazut ce are pe scari

16:26, 13.04.2024 - Oana Radu a publicat primele imagini din noua casa. Locuința de lux a artistei este de-a dreptul spectaculoasa. Aceasta are o arhitectura unica, iar design-ul din interior iți taie rasuflarea. Vedeta nu a terminat de mobilat superba vila.

Imagini rare cu Nicoleta Luciu nemachiata. Cum arata actrița, dupa multiplele intervenții estetice

14:55, 11.04.2024 - Nicoleta Luciu, in varsta de 43 de ani, s-a retras din lumina reflectoarelor și duce o viața liniștita la Miercurea Ciuc. Vedeta s-a afișat recent nemachiata, dupa multiplele intervenții estetice pe care și le face.Nicoleta Luciu pune mare accent pe felul in care arata, astfel ca de foarte multe ori…

Sora Mariei, gravida care a murit la Maternitatea din Bacau, la un pas de a ceda la mormantul femeii: „Nu mai pot de dor”. Imagini dureroase de la locul de veci / FOTO

14:10, 06.04.2024 - Momente grele pentru familia Mariei, gravida care a murit la Maternitatea din Bacau, impreuna cu bebelușul ei, la 24 de ore dupa ce s-a internat. Familia nu iși poate reveni din șoc și vrea sa se faca dreptate. Rudele ii acuza, in continuare, pe medici și susțin ca sunt vinovați pe moartea femeii.

Soția lui Gabi Stangau, prima imagine dupa ce violonistul a fost inmormantat. Diana Berințan, distrusa de durere: „Te iubesc toata viața mea” / FOTO

17:45, 24.02.2024 - Miercuri, Gabi Stangau a fost condus pe ultimul drum. Sute de persoane au mers sa ii aduca un ultim omagiu. Rude, prieteni, dar și oameni simpli l-au plans pe violonist. Soția lui, Diana Berințan, iși revine cu greu din șocul pierderii.

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?