Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO: Groapă serioasă pe un bulevard din Iași. Încape o roată de la mașină

Publicat:

Pe toate strazile din Iasi au rasarit gropi mari dupa ce a fost indepartata zapada. Soferii se tem ca isi vor strica masinile. In unele cratere intra rotile cu totul. Iar iarna nu s-a terminat. O groapa mare a aparut si pe bulevardul chiar in dreptul trecerii de pietoni din fata .

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Coliziune surprinsa de o camera video. Din impact, o mașina ramane fara o roata VIDEO

17:00, 24.04.2024 - Un accident de circulație produs miercuri pe Drumul Național 10, in comuna buzoiana Vernești, s-a soldat cu ranirea unui barbat. Evenimentul rutier a fost surprins de o camera de supraveghere.

Butonul de la mașina ignorat de mai toți șoferii. Puțini știu cat este de util, la ce sa fii atent langa faruri

14:10, 17.04.2024 - Oricat de bine ți-ai cunoaște mașina, tot mai sunt detalii care iți scapa uneori. Autovehiculele sunt dotate cu tot felul de funcții, insa unele dintre ele chiar nu sunt la indemana oricui. De exemplu, exista un buton pe care majoritatea șoferilor il ignora, deși este foarte util. Butonul ascuns al…

Cod Rutier 2024. Ce amenda primești daca transporți mai mulți pasageri in mașina

08:40, 13.04.2024 - Cod Rutier 2024. Ce amenda primești daca transporți mai mulți pasageri in mașina? S-a modificat punctul de amenda, iar de aici, unii șoferi s-ar putea sa nu mai știe exact cat au de platit in anumite situații. In primul rand, numarul maxim de pasageri care pot fi transportați intr-un vehicul este stabilit…

VIDEO. Candidat la primarie și fost șef de poliție, baut la volan. A lovit o mașina parcata

09:10, 10.04.2024 - Fostul sef al Politiei orasului Harlau, judetul Iasi, a fost prins baut la volan, pe numele sau fiind intocmit dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului. Dumitru Simionescu, fost sef al Politiei Harlau, actual consilier local in Cotnari și, potrivit presei locale, candidat la fotoliul de…

Metoda prin care șoferii iși pot da seama daca o mașina are kilometri dați inapoi. Semnele evidente ale unei fraude

08:05, 09.03.2024 - Șoferii care achiziționeaza o mașina la mana a doua, trebuie sa verifice daca mașina a avut kilometri dați inapoi pentru a evita eventuale fraude. Care sunt cele mai fiabile metode de a face acest lucru.

Vesti bune pentru soferi. Iata romanii care ar urma sa NU mai plateasca impozit pentru masina! Vezi daca esti pe lista lor!

10:16, 05.03.2024 - Soferii din Romania primesc si vesti bune. O noua lege ii scutește de la plata impozitului auto. Cine se incadreaza? Proiectul de lege vizeaza scutirea de impozit pentru persoanele aflate in circumstanțe speciale. Propunerea ar urma sa fie pusa in aplicare numai pentru un singur autovehicul cu o capacitate…

Iași: Unul dintre șoferii implicați in accidentul din noaptea de vineri spre sambata era baut

09:30, 10.02.2024 - Unul dintre șoferii implicați in accidentul care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata pe DE 583, in afara localitații Razboieni, județul Iași, soldat cu trei raniți, avea o alcoolemie de 1,4 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Accident grav in Iași. Un barbat a fost lovit din plin de o mașina, in timp ce se afla pe trecerea de pietoni / VIDEO

12:40, 09.02.2024 - Un accident grav s-a produs, in urma cu cateva ore, pe o strada din Iași. Un barbat de 87 de ani a fost lovit din plin de o mașina, in timp ce se afla pe trecerea de pietoni. La fața locului a ajuns un echipaj medical, care l-a transportat de urgența la spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?