Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Fetiţa lui Sore, în pericol? Fotografia care a provocat fiori publicului!

Publicat:

Sa pleci în vacanta cu un copil mic înseamna grija. Sore a fost acuzata ca nu a îndeplinit aceasta conditie de catre cei ce o urmaresc.

Viata parca e mai frumoasa sub razele soarelui! Sore s-a urcat în masina si a plecat la mare, cu tot cu fiica sa, Erin. În urma cu câteva ore, vedeta a postat o fotografie de pe plaja cu micuta Erin, iar cei care îi urmaresc pagina au "certat-o" ca îi pune în pericol viata fiicei sale.

"Cred ca prea devreme ati scos-o la mare, e înca prea micuta pentru asa temperatura…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini rare cu fetița lui Augustin Viziru. Maria are aproape patru ani: „Este exact ca mine, face urat cand nu-i convine ceva”

12:11, 17.03.2024 - Augustin Viziru nu se mandrește doar cu cariera lui in actorie, ci și cu Maria, fetița lui in varsta de aproape patru ani. Deși fizic nu ii seamana de loc, micuța moștenește temperamentul tatalui ei celebru. In iunie 2020, Augustin Viziru și Ema, soția lui, au devenit pentru prima data parinți. Atunci…

Frații Alexandr și Tatiana au nevoie de 690.000 de dolari. Copiii sufera de imunodeficiența primara și pot fi salvați cu ajutorul unui transplant de maduva ce poate fi facut Israel

08:15, 05.03.2024 - Acest articol este o acțiune umanitara finanțata și publicata de Fundația Ringier. Toate cazurile sprijinite de aceasta pot fi gasite pe site-ul .www.ajutacopiii.ro.Viața fraților Alexandr (un an și 7 luni) și Tatiana Sirbu (7 ani și 9 luni), din Comrat, Gagauzia, Republica Moldova, este - sunt de parere…

Cele patru afecțiuni care iți pun viața in pericol daca nu te speli pe dinți zilnic

21:15, 27.02.2024 - Netratata, o carie dentara ți-ar putea pune pe butuci sanatatea. Un numar important de cercetari sugereaza ca lipsa spalatului pe dinți poate duce la o serie intreaga de boli acute și cronice aparent fara legatura intre ele.

Proiect privind anularea pe viata a permisului, daca soferul a provocat un accident cu victime - adoptat tacit in Senat

20:15, 05.02.2024 - Senatul a adoptat tacit, luni, un proiect initiat de deputati PNL, care propune anularea pe viata a permisului conducatorului auto daca acesta a provocat un accident soldat cu pierderi de vieti omenesti, fiind sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor.

Mama din Galați, care și-a ucis fetița de 9 ani, locuia in chirie. Proprietara apartamentului a facut declarații: ”Stiam ca are...”

20:50, 31.01.2024 - Mama criminala din Galați locuia cu chirie alaturi de fiicele sale, iar in acea locuința aveau loc toate scenel de coșmar. Proprietara care i-a inchiriat apartamentul a facut declarații, precizand ce detalii știa despre femeie. Micuța ei a fost supusa unor chinuri ingrozitoare, conform ranilor de pe…

Mai mulți romani care au calatorit in Zanzibar, infectați cu malarie. Care sunt simptomele bolii ce iți poate pune viața in pericol?

18:20, 30.01.2024 - Patru cazuri de persoane infectate cu malarie au fost inregistrate in ultima luna la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale din București, la cetateni romani care au calatorit in Zanzibar.

Erou in uniforma. Pompierul Marian Radoaca a salvat viața unui barbat aflat in pericol in apele inghețate ale unui lac

18:55, 29.01.2024 - Intr-o zi obișnuita de duminica, 28 ianuarie, in mijlocul Parcului „Constantin Poroineanu” din Caracal, un eveniment dramatic a avut loc, transformand o plimbare de familie intr-un act eroic. Pompierul Marian Radoaca, in timpul sau liber, a devenit erou f

Camelia Potec si-a botezat cea de a doua fetita in mare secret! Cum a aratat grandiosul eveniment din viața fostei inotatoare de performanța / FOTO

19:15, 21.01.2024 - A fost zi de sarbatoare pentru Camelia Potec! Fosta inotatoare de performanța si-a botezat cea de a doua fetita, pe nume Celia Gabriela. Iata cine a fost nașa micuței, dar și cum a aratat grandiosul eveniment!


Ce parere ai despre aceasta stire?