Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Elena Gheorghe nu mai este prinţesa cu părul lung şi roşu: "Blondă, tunsă bob, ce zici?"

Publicat:

ne-a obisnuit cu parul sau lung si rosu de ani de zile. Cântareata a vrut sa vada cum o prinde o schimbare, asa ca a optat pentru o peruca blonda, tunsa bob, iar look-ul ei este unul cu totul transformat.
Artista a ales sa îsi modifice putin look-ul, asa ca si-a pus o peruca cu o tunsoare pe care nu a mai avut-o si a realizat câteva fotografii inedite. Vedeta apare lânga brad, cu o rochie foarte transparenta, prin care i se vede perfect trupul.

"Blonda tunsa bob, ce zici?" a scris Elena în descrierea uneia dintre postari.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ana Baniciu și-a angajat bona pentru bebeluș: „Costa… dar nu e romanca”. Artista va naște in iunie

11:05, 17.04.2024 - Ana Baniciu va naște in aproximativ 7 saptamani și a ales deja bona pentru bebeluș. Cantareața a semnat contractul cu femeie, in varsta de 40 de ani, din Filipine.Cu doar cateva saptamani inainte de momentul mult așteptat al nașterii, Ana Baniciu se pregatește intens pentru a-și intampina bebelușul…

Kate Middleton trece prin momente cumplite. Situatia Printesei de Wales, descrisa cu acuratete: „Isi pierde parul, unghiile”

10:01, 17.04.2024 - La finalul lunii martie, Kate Middleton a anunțat ca are cancer, iar in prezent urmeaza ședințe de chimioterapie preventiva. Vestea ca Prințesa de Wales se lupta cu cancerul a ajuns și la urechile lui Sharon Osbourne. Vedeta a declarat recent ca ințelege perfect prin ce trece soția lui William. Ce se…

INFLUENȚA REGALA Vedeta care a defilat la Oscar 2024 intr-o rochie identica cu cea purtata de Prințesa de Wales

12:05, 17.03.2024 - Producatoarea Sara McFarlane a devenit una dintre cele mai bine imbracate invitate pe covorul roșu al Premiilor Oscar 2024 datorita rochiei superbe Jenny Packham, .... The post INFLUENȚA REGALA Vedeta care a defilat la Oscar 2024 intr-o rochie identica cu cea purtata de Prințesa de Wales first appeared…

Cum a reușit Oana Radu sa aiba incredere in ea. Ce sfat a dat vedeta fanilor: “Mi se spunea ca nu sunt…” / FOTO

23:50, 13.03.2024 - Oana Radu este o artista cunoscuta și se bucura de mult succes in prezent, dar nu a fost intodeauna așa. Cantareața a trecut prin momente dificle pentru a ajunge sa aiba incredere in sine, iar acum a ajuns la varianta sa ideala.

Loredana, transformata total dupa schimbarea radicala de look. Cum arata cu parul roz aprins

13:06, 08.02.2024 - Loredana a facut o vizita la salon și și-a facut o schimbare radicala de look. Cantareața s-a filmat imediat și le-a aratat și fanilor ce și-a facut la par. Iata cum ii sta divei cu parul roz!

EXCLUSIV. Claudia Patrașcanu a rabufnit, dupa ultimele declarații ale lui Gabi Badalau! Cantareața face acuzații extrem de dure la adresa familiei fostului soț: ”Copiii sunt sechestrați, nu mai pot sa tac”

09:25, 08.02.2024 - Claudia Patrașcanu a rabufnit dupa ultimele declarații pe care Gabi Badalau le-a facut pentru Xtra Night Show. Cantareața face acuzații extrem de dure la adresa acestuia, dar și a familiei lui, și spune ca nu mai poate sa taca și sa se abțina. Vedeta susține ca barbatul și familia acestuia ii fac foarte…

Cum arata Oana Roman in urma cu 15 ani. Vedeta era blonda: „Am gasit poza asta...” / FOTO

11:55, 06.02.2024 - Oana Roman a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea din urma cu 15 ani, dar și un mesaj. Pe atunci, vedeta era blonda. Iata ce imagine a impartașit aceasta cu fanii ei de pe Instagram, unde are o comunitate impresionanta!

„M-am saturat de toate”. Adda, criticata dur de fani, pe internet! Cum raspunde cantareața gurilor rele, in legatura cu casnicia sa / VIDEO

16:50, 20.01.2024 - Adda le raspunde, in cadrului unei postari facute pe pagina ei de Instagram, celor ce ii critica casnicia cu soțul ei, Catalin Rizea. Vedeta este foc și para pe reacțiile celor din mediul online și spune lucrurilor pe nume. Iata ce a deranjat-o pe artista, de aceasta data!


Ce parere ai despre aceasta stire?