Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / După ce a fost îndrăgostită de un cameraman şi de unchiul ei, Tatiana de la "Mireasă pentru fiul meu" îşi arată adevăratul logodnic

Publicat:

Tatiana a fost una dintre cele mai controversate concurente de la "Mireasa pentru fiul meu". Dupa ce s-a îndragostit de un cameraman din emisiune si s-a spus ca ar avea o relatie cu unchiul ei, fosta bruneta a aratat tuturor care este adevaratul lor iubit.
În realitate, Tatiana se iubeste cu un tânar pe nume Daniel, iar relatia lor pare ca deja a ajuns la alt nivel. Anul trecut, bruneta anunta pe retelele ei socialie ca s-a logodit, dar nu l-a aratat si pe norocos. Le sta bine?

"Totul meu", o alinta Daniel pe Tatiana.

Bomba la…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Care e statusul relației dintre Ana și Daniel de la Mireasa. Ce a aparut in mediul online cu ei doi

16:40, 12.03.2024 - Ana și Daniel de la Mireasa au parte de momente inedite in Dubai, unde aceștia pare ca s-au stabilit. Cei doi foști concurenți de la Mireasa au o relație frumoasa impreuna, cu care se mandresc constant.

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Familia MIREASA. Povestea Continua. Ana și Daniel au facut un juramant! Cei doi au prins un lacat de un pod al iubirii din Veneția / VIDEO

20:35, 10.02.2024 - Familia MIREASA. Povestea Continua. In ediția din aceasta seara, de pe data de 10 februarie 2024, Ana și Daniel i-au luat pe telespectatori cu ei intr-una din zilele pe care le petrec impreuna. Cei doi finaliști ai sezonului 8 au facut un juramant! Indragostiții au prins un lacat de un pod al iubirii…

Familia MIREASA. Povestea Continua. Ce s-a schimbat in casnicia Anei și a lui Daniel, finaliștii sezonului 8. Cum este viața lor dupa emisiune: „Suntem mult mai...” / VIDEO

20:05, 10.02.2024 - Ce s-a schimbat in casnicia Anei și a lui Daniel, finaliștii sezonului 8. Cum este viața celor doi soți dupa emisiune. Ce au marturisit, in exclusivitate pentru Familia MIREASA. Povestea Continua.

Cat de bine se ințeleg Ana și Daniel de la Mireasa, sezonul 8, in afara competiției de la Antena 1. Mesajul emoționant transmis de cei doi tineri: „Iubirea este sfanta” / FOTO

09:30, 23.01.2024 - Ana și Daniel de la Mireasa sezonul 8 radiaza de fericire de cand s-au cunoscut, iar in prezent cei doi se bucura de casnicia frumoasa pe care o au. Iata ce mesaj au transmis cei doi, in urma cu puțin timp, pe rețelele sociale!

Mireasa, sezon 8. Ana și Daniel au revenit in locul in care s-au logodit. Imaginile superbe publicate de foștii concurenți

17:25, 16.01.2024 - Ana și Daniel au revenit in Veneția, orașul in care tanarul a cerut-o pe Ana in casatorie. Cei doi au realizat fotografii superbe, la 2 luni de la logodna lor care s-a petrecut in sezonul 8 Mireasa.

Anunțul Anei și al lui Daniel. Unde au ajuns foștii concurenții din sezonul 8 Mireasa inainte de Revelion

14:15, 31.12.2023 - Ana și Daniel se iubesc infinit, iar de cand au ieșit din casa Mireasa continua sa impartașeasca povestea lor de iubire cu susținatorii din mediul online. Iata ce anunț au facut inainte de Revelion! Unde urmeaza sa iși petreaca noaptea dintre ani foștii concurenți!


Ce parere ai despre aceasta stire?