Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(foto) Două indicii care ne spun că gigantul Apple îşi va lansa curând propria maşină electrică

Publicat:

Conducerea companiei americane Apple a inceput sa studieze solutii posibile de reincarcare a masinilor electrice. Producatorul de dispozitive electronice a avut discutii cu mai multe firme care dezvolta astfel de tehnologii, ba mai mult, inca a si angajat specialisti si ingineri din acest domeniu. Despre acest lucru scrie Reuters cu referire la sursele proprii care le-au oferit jurnalistilor o informatie veridica.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Marea inovație care va face din mașina electrica un adevarat rival pentru motorul diesel

06:25, 06.04.2024 - Industria auto va trebui sa reduca greutatea bateriilor vehiculelor electrice cu 50% in urmatorii 10 ani pentru a face electrificarea semnificativa din punct de vedere ecologic, a declarat miercuri directorul general al grupului Stellantis, transmite Reuters, informeaza News.ro.

Rusia anunta ca o linie electrica de rezerva a centralei nucleare din Zaporojie a incetat sa functioneze

13:50, 04.04.2024 - Conducerea centralei nucleare din Zaporojie (sudul Ucrainei), controlata de Rusia, a anuntat joi ca o linie electrica de rezerva care alimenteaza uzina nu mai functioneaza, relateaza Reuters.

Gigantul chinez care amenința sa puna la pamant Tesla și Porsche: Cum arata mașina electrica a Xiaomi

05:50, 29.03.2024 - Xiaomi, gigantul chinez al smartphone-urilor, baga in corzi Tesla, cu noul sau model de mașina electrica, lansat astazi. SU7 este prima mașina electrica a gigantului tehnologic Xiaomi.  Producatorul chinez de smartphone-uri Xiaomi a lansat primul sau vehicul electric (EV) și va incepe sa primeasca…

Chinezii de la Leapmotor vor construi in Polonia o mașina electrica ieftina, care sa concureze Dacia Spring

12:45, 24.03.2024 - Compania chineza Leapmotor va construi vehicule electrice cu preturi accesibile la uzina Tychy din Polonia a partenerului Stellantis, urmand sa concureze inclusiv Dacia Spring, au declarat doua surse apropiate situatiei, pentru Reuters, preluata de News.ro.

YouTube ar putea avea un nou rival. Elon Musk anunța ca X va lansa o aplicație pentru televizoare: „In curand”

10:20, 10.03.2024 - Videoclipurile lungi de pe platforma X vor fi disponibile in curand pe televizoarele inteligente, a declarat miliardarul Elon Musk, dupa ce revista Fortune a relatat ca reteaua X intentioneaza sa lanseze saptamana viitoare o aplicatie TV pentru utilizatorii Amazon si Samsung, transmite Reuters.

Apple primește o lovitura de proporții: Gigantul american este in cadere libera

08:20, 10.03.2024 - Nvidia este pe cale sa devanseze Apple pentru a deveni a doua cea mai valoroasa companie din lume in functie de capitalizarea de piata, deoarece investitorii nu se satura de producatorul de semiconductori ale carui cipuri alimenteaza instrumente populare de inteligenta artificiala, cum ar fi ChatGPT,…

Nvidia a devenit a 3-a cea mai valoroasa companie listata la bursa din lume. Producatorul de cipuri a depașit gigantul petrolier Aramco

17:55, 04.03.2024 - Nvidia a atins o noua borna, depașind compania petroliera saudita Aramco in ceea ce privește valoarea de piața. Producatorul de microcipuri a devenit astfel a treia cea mai valoroasa companie listata la bursa din lume, dupa Apple și Microsoft, transmite Bloomberg.

Cum raspund companiile la atacurile Houthi impotriva navelor comerciale din Marea Rosie

07:55, 30.01.2024 -  AUTO  GEELY Al doilea mare producator auto din China dupa vanzari a declarat pe 22 decembrie ca vanzarile sale de vehicule electrice vor fi probabil afectate de o intarziere a livrarilor. MICHELIN Patru fabrici din Spania detinute de producatorul francez de anvelope si-au oprit productia in perioada…


Ce parere ai despre aceasta stire?