Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Dezvăluiri halucinante despre Vlad, băiatul omorât de furtună în Timişoara. Ce a declarat profesoara acestuia

Publicat:

Vlad a murit in timpul furtunii care a cuprins tot vestul tarii. Tanarul avea planuri marete, insa famlia acestuia se pregateste acum de inmormantare. Coordonatoarea lucrarii sale de licenta este socata de cele intamplate.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Urmarire cu focuri de arma dupa o masina plina de migranti

10:35, 07.04.2024 - Duminica noaptea, in nodul rutier de la km. 503, calea 2, polițiștii Autostrazii A1 Deva Nadlac au efectuat un semnal regulamentar de oprire unui autovehicul, dar conducatorul acestuia nu s-a conformat, fapt pentru care s-a trecut la urmarirea acestuia pe o distanța de 18 km, intre localitațile Giarmata-Remetea,…

Dezvaluiri halucinante despre relația Andreei cu Mirel Dragomir. Cum se comporta criminalul din Timișoara cu ea, cand formau un cuplu: ”A simțit ca pierde...”

17:55, 30.03.2024 - Mirel Dragomir și Andreea au avut o relație timp de cateva luni, iar apropiații lor știau acest lucru. Un coleg al criminalului din Timișoara a facut dezvaluiri halucinante despre relația pe care o aveau Mirel Dragomir și Andreea, inainte ca el sa iși omoare cu sange rece iubita. Iata cum se comporta…

Mirel, criminalul care a ucis-o pe Andreea in Timișoara, ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita. Apropiații lui, dezvaluiri terifiante: ”Era proprietatea lui”

10:36, 28.03.2024 - Au aparut informații halucinante despre criminalul din Timișoara! Mirel ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita, fața de care ar fi avut un comportament care a speriat-o. Apropiații criminalului care a ucis-o pe Andreea au facut dezvaluiri ingrozitoare.

Acces Direct. Marturia lui Mirel, cel care a omorat-o pe Andreea, studenta din Timișoara. Cum se apara tanarul: ”M-am enervat foarte tare”

18:25, 25.03.2024 - Mirel Dragomir este suspectul principal in uciderea studentei de la Facultatea de Medicina din Timișoara. Tanarul și-a recunoscut fapta și a oferit mai multe detalii magistraților care se cupa de cazul infiorator.

Profesoara, batuta cu pumnii și picioarele de un elev de 15 ani, prins ca fuma canabis in clasa! Scene șocante la un liceu din Targu Mureș

17:30, 11.03.2024 - Cadrul didactic a cerut ajutorul paznicului școlii in momentul in care tanarul de numai 15 ani a inceput sa o injure și sa ii arate semne obscene și s-ar fi urcat pe dulap. Elevul a fost imobilizat pana la sosirea polițiștilor.Baiatul a primit o amenda in valoare de 500 de lei și mama acestuia a fost…

Elev retras de la cursuri de mama pe motiv ca „nu ii mai place școala“. Ce raspuns a primit

07:30, 22.02.2024 - Incidentul a avut loc zilele trecute la Liceul Tehnologic „Ioan Corivan”, din Huși.Directoarea unitații școlare i-a explicat mamei avantajele educației pentru fiul ei și i-a recomandat sa mearga cu fiul ei la psiholog.„Da, chiar acum a venit o mama la școala, dorind sa retraga dosarul fiului dansei,…

Bunica fetiței de 2 ani din Prahova, omorata de propria mama, a facut dezvaluiri halucinante. Cum a sfarșit micuța, de fapt: „S-a enervat foarte tare ca…”

19:10, 08.02.2024 - Bunica fetiței de 2 ani din Prahova, omorata de propria mama, a facut dezvaluiri halucinante. In timp ce parintii au primit 20 de ani de inchisoare, și bunica micuței a fost condamnata la aceeași pedeapsa. Iata de ce a murit copila de 2 ani, oparita si lasata de izbeliste de parinti, de fapt!


Ce parere ai despre aceasta stire?