Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Daniela Crudu, în sânii goi după un dans energic! Asistenta TV şi-a arătat "valorile" în direct!

Publicat:

 Accidentele vestimentare în direct nu sunt straine pentru . În aceasta seara, la "", asistenta TV a dansat atât de energic, încât sânii i-au iesit din bluza decoltata.
Bruneta a facut show înca de la începutul emisiunii, când dansul sau dinamic a lasat-o în sânii goi. Daniela si-a asumat tot ceea ce s-a întâmplat si a râs de aceasta situatie, dupa ce si-a tras haina peste bust.


Nu e prima data când vedeta pateste asa ceva. Pe când era…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct. Asistenta TV a inceput saptamana cu zambetul pe buze: ”Calendarul 2023 a fost...” / VIDEO

08:40, 11.03.2024 - Așa cum se intampla de fiecare data, Ramona Olaru și-a inceput ziua de luni cu zambetul pe buze. Asistenta TV a revenit cu o noua gluma cu care a luat pe toata lumea prin surprindere. Ramona Olaru a adus energia de care aveau cu toții nevoie intr-o zi de luni.

Xtra Night Show. Se afla sau nu Ramona Olaru intr-o relație. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani a dezvaluit cum stau lucrurile pentru ea pe plan amoros: „Intalnești tot felul de idioți” / VIDEO

23:30, 05.02.2024 - Se afla sau nu Ramona Olaru intr-o relație. Aceasta este intrebarea la care foarte mulți dintre fanii vedetei așteapta un raspuns. Iata declarațiile exclusive ale asistentei de la Neatza cu Razvan și Dani despre acest subiect extrem de controversat in ultimul timp!


Ce parere ai despre aceasta stire?