Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Cum a petrecut Andreea Berecleanu noaptea de Revelion! Primele gânduri ale prezentatoarei TV

Publicat:

a întâmpinat anul 2017 alaturi de soțul ei. Mai fericita și împlinita ca niciodata, prezentatoarea TV a transmis prietenilor virtuali și primele gânduri despre .

Prezentatoarea TV a încarcat pe una dintre rețelele de socializare un colaj cu doua fotografii. Una dintre fotografii este una în care prezinta locația în care anul 2017 a prins-o, iar cea de-a doua este cu ea și soțul ei, .

Prezentatoarea TV a purtat un accesoriu negru din plasa care i-a acoperit fața și i-a dat un look elegant…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vacanța de vedeta. La ce facultate iși dorește sa mearga Patrick, fiul Geaninei Ilieș. Baiatul prezentatoarei vrea sa se mute departe de Romania / VIDEO

16:56, 20.04.2024 - Geanina Ilieș a fost invitata la ediția de astazi a emisiunii Vacanța de Vedeta de la Antena Stars, unde a vorbit despre vacanțele in care a fost, dar și despre fiul ei. Prezentatoarea TV a marturisit la ce facultate iși dorește sa mearga Patrick. Baiatul vedetei vrea sa se mute departe de Romania.

Unde locuiește Carmen Grebenișan dupa desparțirea de soțul ei. Decizia de ultim moment luata de fosta concurenta Asia Express

19:10, 11.04.2024 - Carmen Grebenișan a luat o decizie importanta dupa ce a anunțat desparțirea de Alex Militaru. Se pare ca intre cei doi nu mai e cale de impacare pentru ca frumoasa blondina tocmai s-a mutat din casa in care locuiau impreuna. Primele imagini cu apartamentul de lux in care sta Carmen Grebenișan.

Știri Constanta: Interventie de urgenta noaptea trecuta pe o strada din municipiu. Au intervenit pompierii (FOTO+VIDEO)

08:21, 05.04.2024 - Noaptea trecuta, in jurul orei 1.00, pe strada Soveja, intre strazile Stefanuta Voda si Barbu de la Vrancea din municipiul Constanta a avut loc o interventie a pompierilor. Noaptea trecuta, in jurul orei 1.00, pe strada Soveja, intre strazile Stefanuta Voda si Barbu de la Vrancea din municipiul Constanta…

L-a dat uitarii pe Reguilon! Marta Diaz, surprinsa alaturi de un vlogger celebru cu 13 milioane de abonați: „Au petrecut toata noaptea impreuna”

13:35, 26.03.2024 - Marta Diaz (23 de ani), fosta iubita a lui Sergio Reguilon (27 de ani), aparatorul lui Brentford, a fost surprinsa la un eveniment din Spania alaturi de un vlogger celebru. Marta l-a dat uitarii pe Reguilon, dupa desparțirea de anul trecut. „Influencerița” a participat recent la o emisiune spaniola,…

Gabriela Cristea a reacționat, dupa ce a aflat ca Tavi Clonda i-a umblat in telefon: „Sa afle daca am vreo intalnire sau vreo ceva in dimineața aia”

10:40, 24.03.2024 - Gabriela Cristea a aflat ca soțul ei, Tavi Clonda, i-a umblat in telefon in timp ce ea dormea. Prezentatoarea de la Antena Stars a povestit ca intențiile partenerului ei nu erau de a o verifica.Gabriela Cristea și Tavi Clonda formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz-ul romanesc, iar…

Primele declarații ale tatalui lui Radu Ayan, micuțul disparut in Botoșani. Baiețelul și-a petrecut noaptea singur, in padure: "Dumnezeu mi l-a dat inapoi" 

18:10, 18.03.2024 - La scurt timp dupa ce și-a strans, din nou, copilul in brațe, tatal lui Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani care a disparut in judetul Botosani, a facut primele declarații. Barbatul a dorit sa le mulțumeasca tuturor pentru ajutorul oferit.

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Primele imagini cu Irina Fodor la Asia Express 2024. Cum s-a pozat prezentatoarea in Thailanda, acolo unde incepe cursa

11:20, 03.03.2024 - Irina Fodor a ajuns in Thailanda, acolo unde incepe Asia Express 2024, sezonul 7. Prezentatoarea așteapta debutul cursei, la care noua echipe de vedete se intrec pentru marele premiu in valoare de 30.000 de euro. In urma cu patru zile, Irina Fodor a plecat la Asia Express 2024, sezonul 7. La prima ora…


Ce parere ai despre aceasta stire?