Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Cel putin patru morti, in urma prabusirii unui avion in apropierea unui supermarket la Lisabona

Publicat:

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in apropierea unui supermarket dintr-o zona rezidentiala aflata la periferia Lisabonei, au anuntat autoritatile, care au precizat ca toate cele patru persoane aflate in aeronava au decedat, relateaza agentia de stiri Reuters.

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alunecari de teren in Congo: Cel putin 12 morti si 50 de disparuti

12:45, 15.04.2024 - Cel putin 12 persoane au murit si peste 50 sunt in continuare date disparute dupa ce ploile torentiale au provocat prabusirea unui ravene in apele unui rau din sud-vestul Republicii Democratice Congo, a precizat duminica un oficial local si lider al societatii civile, potrivit Reuters, potrivit Agerpres.

Atac armat la un mall din Sydney. Un barbat a injunghiat mai multe persoane și a fost impușcat de polițiști. Cel puțin patru morți

13:05, 13.04.2024 - Un barbat care a injunghiat, sambata, mai mulți oameni intr-un mall din Sydney a fost impușcat de polițiști, relateaza BBC. Sute de persoane au fost evacuate, potrivit site-ului de stiri news.com.au, preluat de Reuters. Presa locala anunța ca mai multe persoane au murit, transmite digi24.ro.

UPDATE Atacul de la Moscova: Bilantul victimelor urca la 115 morti. Putin a declarat ca vinovații vor fi „pedepsiți”

16:05, 23.03.2024 - Numarul victimelor in urma atacului de vineri seara de la periferia Moscova, revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (SI), a crescut la 115 morti, a anuntat sambata Comitetul de Ancheta din Rusia, potrivit Reuters si AFP.

Peste 40 de morți și 100 de raniți in atacul de langa Moscova

00:30, 23.03.2024 - UPDATE Atac armat langa Moscova. 40 de morți și peste 100 de raniți, dupa ce persoane necunoscute au deschis focul cu mitraliere la o sala de concerte. Intervenție in forța, cladirea a luat foc   Un atac armat a avut loc in apropiere de Moscova, chiar inaintea unui concert din localitatea Krasnogorsk,…

Cel puțin 16 morți și peste 70 de raniți dupa un atac cu rachete asupra Odesa

18:25, 15.03.2024 - Rusia a lansat vineri rachete balistice asupra infrastructurii civila din orașul ucrainean Odessa, port la Marea Neagra, ucigand cel puțin 16 persoane și ranind peste 70, in cel mai sangeros atac al Moscovei din ultimele saptamani, au declarat oficiali ucraineni, relateaza Reuters.

Cel putin trei morti si 12 raniti in bombardamente ale fortelor ruse in apropiere de Donetk

09:50, 14.02.2024 - Trei persoane, printre care un copil, au fost ucise si 12 ranite in noaptea de marti spre miercuri in timpul bombardamentelor fortelor ruse asupra orasului ucrainean Selidov, situat in apropiere de Donetk, au anuntat autoritatile locale, transmit AFP si Reuters.

Atac armat in Mogadishu: Cel puțin cinci morți intr-o baza militara

08:20, 11.02.2024 - Cel putin cinci persoane, intre care oficiali militari somelezi si un soldat din Emiratele Arabe Unite, au fost ucise dupa ce un soldat a deschis focul la o baza militara din capitala Mogadishu, au declarat pentru Reuters un ofiter al armatei si reprezentanti ai spitalului.Ministerul Apararii din…

Principalul rival al lui Putin la prezidențiale risca sa fie exclus de la alegeri. Pe lista cu semnaturi ar fi trecuți oameni morți

13:05, 05.02.2024 - Candidatul anti-razboi la alegerile prezidentiale din Rusia, Boris Nadejdin, a declarat luni ca un grup de lucru al Comisiei Electorale Centrale (CEC) ar fi descoperit ca 15% din semnaturile sustinatorilor pe care le-a depus pentru a-si sustine candidatura la alegeri nu sunt valide, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?