Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Bianca de la "Insula Iubirii", schimbare radicală! Astăzi a fost naşa unei fetiţei şi şi-a prezentat noul look

Publicat:

Bianca, concurenta de la "", si-a uimit admiratorii. Cei care ii urmaresc activitatea pe retelele de socializare au avut parte de o surpriza de curand, cand tanara si-a etalat noul look.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tesla renunța la a face mașini ieftine: decizia care a dus la aceasta schimbare radicala

07:45, 06.04.2024 - Tesla a anulat mașina ieftina promisa de mult timp, pe care investitorii se bazau pentru a impulsiona creșterea ca producator auto de masa, potrivit a trei surse cu cunoștințe despre acest subiect și a mesajelor companiei, consultate de Reuters, scrie Mediafax.

Vladimir Putin cere o schimbare „radicala” a politicii de imigrație in Rusia dupa atentatul terorist de la Moscova

19:40, 02.04.2024 - Președintele Vladimir Putin a cerut marți ca Moscova sa adopte o noua abordare privind migrația dupa ce tadjici care traiesc in Rusia au fost arestați pentru comiterea atentatului terorist de la sala de concerte Crocus City Hall din capitala rusa, relateaza Reuters, citat de hotnews.ro .

Zendaya, schimbare radicala de look!

16:25, 28.03.2024 - Zendaya (27 de ani) a fost prezenta marți la premiera noului ei film, „Challengers”, in Sydney, Australia. Vedeta, care are o avere de 22 de milioane de dolari, a purtat o rochie verde și a atras atenția cu o culoare mai deschisa a parului, noteaza click.ro. Ani la rand, vedeta a fost șatena și bruneta,…

FOTO Keanu Reeves și-a surprins fanii cu o schimbare radicala de look

16:35, 21.03.2024 - Actorul canadian Keanu Reeves și-a surprins fanii cu o schimbare radicala de „look”, el alegand sa renunțe la pletele cu care este cunoscut de ani de zile in favoarea unei tunsori scurte, relateaza revista People.

Laura Cosoi, schimbare radicala de look. Actrița a renunțat la parul lung cu bucle blonde pentru o tunsoare mai indrazneața

19:10, 10.03.2024 - Odata cu schimbarile pe plan profesional, Laura Cosoi a trecut și printr-o transformarea de look. Insarcinata cu cel de-al patrulea copil, frumoasa actrița radiaza și nu s-a temut sa iși arate chipul complet fara machiaj și noua tunsoare care ii incadreaza perfect trasaturile feței.

Irina Fodor, schimbare radicala de look. Fanii nu au recunoscut-o. „Cred ca o sa și inramez pozele astea, ca alta data nu mai pup”

14:25, 13.02.2024 - Irina Fodor, in varsta de 35 de ani, și-a surprins fanii de pe contul de socializare, dupa ce a postat o imagine, in care apare total schimbata. Vedeta și-a schimbat look-ul, iar unii internauti aproape ca nu au recunoscut-o.Irina Fodor, prezentatoarea emisiunilor „America Express" și "Chefi la Cuțite"…

Loredana Groza, schimbare radicala de look. Cum arata artista cu parul roz / FOTO

13:00, 07.02.2024 - Loredana Groza a vizitat salonul de infrumusețare și și-a facut o schimbare radicala de look. Artista le-a aratat fanilor ei de pe rețelele de socializare la ce schimbare a apelat de curand. Iata cum arata celebra cantareața cu parul roz!

Schimbare radicala: ne așteapta temperaturi anormale pentru data din calendar

05:25, 29.01.2024 - Dupa perioada de viscol și ger, ne așteapta condiții meteorologice oarecum neobișnuite. Meteorologii prognozeaza temperaturi anormale pentru data din calendar. Astfel, la finalul saptamanii viitoare, in sudul Romaniei, se vor inregistra valori specifice primaverii.Elena Mateescu, directorul Administrației…


Ce parere ai despre aceasta stire?