Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Arată "beton" şi ne-a dezvăluit secretul ei! Elena Gheorghe şi trucul siluetei ei

Publicat:

e în forma si nu se fereste sa arate asta! Ea a dezvaluit public care este trucul cu care îsi întretine forma.

Daca o vezi, spui ca e o pustoaica de liceu! Desi este casatorita si are copil la 30 de ani, vedeta nu pare deloc îmbatrânita, ci mai degraba, în floarea vârstei! Si nu ne referim la tineretea frumoasa când esti adult, ci la adolescenta.

Dupa ce Elena a postat o fotografie cu desertul cu care se delecteaza în vacanta, cineva i-a spus ca "nu stie ce manânca, dar arata de nu se poate".

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum se menține Elena Gheorghe in forma. Alimentele la care a renunțat vedeta: „Secretul...” / VIDEO

09:40, 19.04.2024 - Cum reușește Elena Gheorghe sa se mențina in forma. Vedeta a dezvaluit la ce alimente a renunțat pentru a se bucura de o silueta de invidiat. Ce a marturisit indragita cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Secretul siluetei Cameliei Șucu. Ce face pentru a se menține in forma la 58 de ani: „Pentru mine funcționeaza foarte bine”

12:40, 22.03.2024 - La cei 58 de ani ai sai, Camelia Șucu are un corp de invidiat. Fosta soție a actionarului majoritar al FC Rapid Bucuresti, Dan Sucu, a marturisit ca nu a renunțat la dulciuri pentru a avea o silueta de vis.

Cum faci clatita perfecta. Secretul desertului pufos, dezvaluit de dr. Bilic: „Nu este magie, ci chimie!”

14:25, 23.02.2024 - Desert de nerefuzat, clatitele se pregatesc ușor, insa este obligatoriu sa respectam cațiva pași ai gatirii. Nutriționistul Mihaela Bilic dezvaluie secretul celor mai pufoase și fragede clatite.

Cum sa traiești pina la 100 de ani: o britanica a dezvaluit secretul longevitații

00:20, 20.02.2024 - Britanica Kathleen Saunders a spus ca secretul longevitații sale este laptele, se menționeaza pe site-ului Majesticare Care Homes. Femeia și-a sarbatorit nu demult cea de-a 104-a aniversare. Ea s-a nascut in 1920 in Midlands. Dupa ce a terminat școala, a lucrat ca fotograf la Dunlop Rubber, unde l-a…

Sore a aflat secretul siluetei perfecte! Chiar și așa, nu iși refuza vreo pofta. Artista este o mama implicata, dar iși face timp și pentru ea insași / PAPARAZZI

22:45, 15.02.2024 - Sore atrage de fiecare data atenția, și chiar daca are o silueta de invidiat, artista nu iși refuza nimic. Vedeta știe ca bucuriile stau in lucruri simple și se pare ca nu se abate de la acest principiu nici intr-o zi obișnuita.

Nu mai arunca hainele arse cu fierul de calcat. Trucul banal care salveaza țesaturile

16:55, 30.01.2024 - Cu toții avem piese vestimentare care necesita calcare, in special hainele de lucru. Este important sa le pastrați sa arate bine, dar unele lucruri pot merge prost in timpul calcarii. Daca ați pațit sa ardeți hainele cu fierul de calcat, nu le aruncați. Aflați in randurile urmatoare ce trebuie sa faceți.…

Cum poti pastra castravetii proaspeti chiar si 10 zile. Trucul, dezvaluit de un bucatar celebru

16:06, 25.01.2024 - Majoritatea gospodinelor iși doresc sa aiba in casa legume, fructe, și sa fie proaspete. Se pare ca li se va indeplini acest vis, cel puțin in privința castraveților. Așa ca, daca te intereseaza, citește și afla cum poti pastra castravetii proaspeti chiar si 10 zile. Gospodinele au aflat trucul, dezvaluit…


Ce parere ai despre aceasta stire?