Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Adevărul despre relaţia dintre Ruby şi Dorian Popa! Şi-au luat bagajele şi au fugit departe

Publicat:

Toata lumea se întreaba care este de fapt relatia dintre Ruby si , fiind mereu vazuti foarte apropiati. Ei bine, cei doi au demonstrat recent în ce stadiu se afla prietenia lor.
cu Ruby au decis sa ia o vacanta dupa sarbatorile de iarna, dar nu singuri. Atât cântareata, cât si juratul de la "" si-au luat partenerii de viata si au plecat într-o excursie la munte.
s-a asortat cu iubita lui, Claudia, iar Ruby si iubitul ei, Adrian, s-au îmbracat amândoi în negru. Uitându-ne…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Andreea Banica, adevarul despre relația cu fostele colege de scena. Ce regret are artista acum: “ Mi-ar fi placut” VIDEO EXCLUSIV

20:16, 27.03.2024 - Andreea Banica se bucura de o cariera de succes in muzica, reușind sa se reinventeze și sa fie pe placul publicului indiferent de formula. S-a lansat in showbiz cu trupa Exotic, alaturi de Claudia Patrașcanu și Julia Chelaru, a cantat apoi cu Cristian Rus in Blondy, iar decizia de a avea o cariera solo,…

Star Matinal. Dinu Maxer, adevarul despre relația cu mama lui. Ce relație are cu femeia care i-a dat viața: „A trebuit sa decid...”

15:30, 18.03.2024 - Dinu Maxer recunoaște ca nu a avut o relație prea apropiata cu mama lui. Parinții au divorțat cand el era doar un copil și i-a fost dificil sa aleaga, la acel moment, in grija cui iși dorește sa ramana.

Delia a spus adevarul despre relația cu Oana, sora ei: „Era foarte enervanta, acum e mai greu...”

14:20, 07.02.2024 - Puțina lume știe ce diferența de varsta este intre una dintre cele mai de succes artiste din Romania și sora ei. Delia și Oana Matache seamana ca doua picaturi de apa și se ințeleg de minune, chiar daca le despart 8 ani.

Calin Donca, adevarul despre colaborarea cu Dorian Popa, dupa ce a fost acuzat ca l-a țepuit. Vloggerul a investit in afacerea milionarului: „De ce sa minți, sa calomniezi?”

21:40, 30.01.2024 - Calin Donca a venit cu dovezi, dupa ce a fost acuzat de Dorian Popa ca l-a țepuit. Milionarul nu se lasa și spune ca vrea sa acționeze pe cale legala, pentru ca a fost defaimat chiar de vlogger, care pe langa ca ii era prieten, era și unul dintre oamenii cu care a colaborat.

Cornel Pasat, detalii neștiute despre Oana Roman la 17 ani de la desparțire: „O fire rebela și orgolioasa, are sange de spanioloaica”

09:45, 29.01.2024 - Cornel Pasat face noi dezvaluiri despre relația pe care a avut-o cu Oana Roman in urma cu aproximativ 17 ani. Fondatorul trupei Flamingo Boys spune despre fosta iubita ca este o fire rebela și orgolioasa.Relația dintre Cornel Pasat și Oana Roman a fost adusa in prim-plan, dupa ce fiica lui Petre Roman…

Acces Direct. Scandalurile dintre profesorul din Valcea și fosta soție erau la ordinea zilei in casa lor? Anișoara, adevarul despre relația cu Marian

21:50, 25.01.2024 - Anchetatorii au ajuns la concluzia ca intre Marian Claudiu Balan și Anișoara apareau tot fel de discuții in contradictoriu, iar unele dintre ele se transformau in scandaluri in toata regula. S-ar fi ajuns și la momente mult mai tensionate, cand amandoi aruncau unul in altul cu obiecte.

Ce semnificație are numarul 11 in relația dintre Dorian Popa și Babs. Cum poate influența viitorul celor doi, dupa desparțire: ”Ei au trait...” / VIDEO

15:10, 19.01.2024 - Vestea ca Dorian Popa și Babs s-au desparțit a fost un șoc pentru toata lumea, insa cei doi au decis sa ramana prieteni. Ea s-a mutat intr-o alta casa, insa mare le-a fost surprinderea cand aua flat ca atat casa ei, cat și a lui Dorian Popa au numarul 11, iar relația lor a durat 11 ani. Iata ce spun…


Ce parere ai despre aceasta stire?