Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / A purtat un decolteu amețitor și și-a înnebunit prietenii virtuali! Narcisa Guță, cu sutienul la vedere pe internet

Publicat:

S-a iubit cu Nicolae Guța și a fost protagonista multor scandaluri, dar Narcisa Guța se bucura de atenția fanilor, iar recent i-a surprins cu o imagine mai mult decât sexy.

Lipsita de inhibiții și dornica sa fie în centrul atenției, Narcisa s-a pozat la volanul mașinii sale și și-a etalat decolteul amețitor. Mai mult de atât, pentru ca fotografia sa fie și mai &"picanta&", vedeta și-a lasat și sutienul negru la vedere, fapt pentru care prietenii virtuali n-au ezitat sa nu-i spuna cât de sexy e.

A fost condamnata la închisoare

În…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imaginile pe care nepoata lui Nicolae Guța le-ar vrea șterse de pe internet! Cum arata blondina, de fapt!

23:45, 17.03.2024 - Spynews.ro va prezinta in exclusivitate imagini pe care nepoata lui Nicolae Guța, Sonia Ferrari, le-ar vrea șterse de pe internet. Cum arata blondina atunci cand crede ca nu o vede nimeni și cu ce probleme se confrunta.

Intrebarea care ii macina pe barbați: care e lungimea corecta a pantalonilor. Adina Buzatu: „Nu s-a purtat niciodata gleznuța la vedere”

23:00, 16.03.2024 - Alegerea lungimii potrivite a pantalonilor este esențiala pentru un aspect elegant și confortabil, dar conteaza și locul in care mergi. Mai mult, spune Adina Buzatu, „gleznuța la vedere” nu a fost niciodata la moda.

Noile aplicații care vor ține loc de Messenger și WhatsApp, detaliate de Meta: Cum vei socializa cu prietenii pe internet

18:40, 08.03.2024 - Meta explica modul in care aplicațiile terța parte se vor conecta la Messenger și WhatsApp. Serviciile externe vor trebui, probabil, sa adopte același protocol pe care Signal il folosește pentru criptarea end-to-end, scrie Playtech.ro .

Ramona Olaru, in ipostaze provocatoare pe internet. Fanii au innebunit cand au vazut-o așa FOTO

11:56, 21.02.2024 - Ramona Olaru este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țara. Celebra asistenta TV se bucura de un succes rasunator de cand apare pe micile ecrane, dar nu este de neglijat nici faptul ca arata in mare fel. Ultimele imagini din mediul online i-au innebunit pe internauții care au putut-o…

Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Mesajul emoționant transmis de Sabina Cercel, nora regretatului manelist, pe internet: „Te vom iubit mereu, tata!”

11:21, 19.02.2024 - Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Regretatul interpret de muzica de petrecere a trecut in neființa, in toamna anului 2021, rapus de boala nemiloasa COVID-19. Iata ce mesaj emoționant i-a transmis de Sabina Cercel, soția lui Ionuț Cercel, pe internet, regretatului artist!

Medic neurolog, cercetat dupa a intrat intr-o cafenea, a taiat cablul de internet si un senzor de iluminat si a incendiat o incapere

16:46, 12.02.2024 - Un medic neurolog, aflat sub influenta alcoolului combinat cu medicamente este cercetat pentru ca a intrat de doua ori intr-o cafenea si a taiat cu o maceta cablul de internet si un senzor de iluminat, dar a si dat foc unei incaperi.

Dezbatere online pe proiectul bugetului local al Ploieștiului pe anul 2024

00:25, 07.02.2024 - V. S. Dezbaterea proiectului bugetului local pe anul 2024 al municipiului Ploiești va avea loc in sistem online, anunța reprezentanții Primariei Ploiești. Evenimentul va avea loc pe 8 februarie, online, de la ora 16.00, la sala de ședințe a Primariei Municipiului Ploiești. Potrivit reprezentanților…

Azi, posibile blocaje ale accesului in Paris și in alte zone, anunța MAE

11:00, 29.01.2024 - Cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Franța trebuie sa țina seama ca  sindicatele au anuntat blocaje ale accesului in Paris pentru luni, 29 ianuarie 2024, incepand cu ora 14,00. „Astfel, fermierii din departamentele Aisne, Aube, Eure, Eure-et-Loir, Ile-de-France,…


Ce parere ai despre aceasta stire?