Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

''Fotbalul mi-a salvat viaţa'', spune George Weah, preşedintele Liberiei

Publicat:

"Fotbalul mi-a salvat viata", a declarat fostul atacant , astazi presedintele Liberiei, ales de cel mai valoros jucator african din toate timpurile.

Weah, in varsta de 52 de ani, a amintit lucrurile pe care le-a invatat gratie fotbalului: "E vorba de valorile traditionale, ca munca, respectul, vointa, punctualitatea sau disciplina. Cred insa ca fotbalul mi-a permis mai ales sa cunosc mai bine oamenii, cu ajutorul culturilor, dar si al educatiei celor pe care i-am intalnit. Cred ca eu cunosc mai bine omul, fiindca fotbalul este o adevarata scoala a vietii."

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Organele a trei pacienți au salvat 9 vieți. Doua persoane au primit o noua șansa la viața in Cluj.

17:55, 19.04.2024 - Trei intervenții de prelevare din București, Baia Mare și Iași au salvat 9 oameni aflați in suferința au primit o noua sansa prin transplant de ficat, rinichi si plamani. Doi pacienți din Cluj au primit o noua șansa la viața.

Un autocar cu 30 de elevi a luat foc, in mers, pe un drum din Caraș Severin. Șoferul le-a salvat viața copiilor

10:15, 02.04.2024 - Cei 30 de elevi mai aveau doar cateva sute de metri pana la destinație, in localitatea Moldova Noua. Șoferul a observat in timp ce era la volan ca autovehiculul a luat foc, a oprit și a evacuat rapid copiii. Rafalele de vant au intețit flacarile și intervenția pompierilor a fost dificila.

BIOGRAFIE Nicolae Manolescu, președintele Uniunii Scriitorilor din Romania, a incetat din viața

13:05, 25.03.2024 - Autor al consacratei „Istorii critice a literaturii romane” – despre cinci secole de literatura, Manolescu a murit dupa ce recent a facut o criza cardiaca. The post BIOGRAFIE Nicolae Manolescu, președintele Uniunii Scriitorilor din Romania, a incetat din viața first appeared on Informatia Zilei .

A murit Nicolae Manolescu. Era presedintele Uniunii Scriitorilor din Romania și avea 84 de ani

21:05, 23.03.2024 - A murit Nicolae Manolescu. Era presedintele Uniunii Scriitorilor din Romania și avea 84 de ani Nascut pe 27 noiembrie 1939, la Ramnicu Valcea, Nicolae Manolescu s-a stins din viata astazi, relateaza mediafax.ro. Directia Judeteana pentru Cultura Valcea a postat pe Facebook: „Nicolae Manolescu s-a stins…

Scene dramatice pe o strada din municipiul Deva. Un polițist a salvat viața unui localnic in ultimul moment

14:50, 22.03.2024 - Un polițist din Hunedoara a reușit sa salveze viața unui devean, care s-a prabușit pe o strada din municipiul Deva. Agentul de poliție l-a readus in simțiri, dupa ce i-a aplicat manevrele de resuscitare.

Un selfie i-a salvat viața - A dus la diagnosticarea unei tumori cerebrale la o femeie

13:21, 18.03.2024 - O femeie din Florida a descoperit ca are o tumoare cerebrala dupa ce a observat ca ochiul ei drept era cazut intr-un selfie facut in timpul unei calatorii la New York, potrivit mediafax. Amanda Troutwine, in varsta de 33 de ani, a facut o serie de fotografii in fața unor repere celebre, dar a fost…

730 de zile. „Vom invinge in cea mai buna zi din viata noastra”

13:25, 24.02.2024 - „Vom invinge”, a proclamat presedintele ucrainean Volodimir Zelenski in ziua marcarii a doi ani de la inceputul invaziei ruse din tara sa, intr-un video difuzat sambata de presedintie, potrivit AFP. „Luptam pentru asta. De 730 de zile din viata noastra. Si vom invinge, in cea mai buna zi din viata noastra”,…


Ce parere ai despre aceasta stire?