Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fosta tenismenă Justine Henin a născut o fetiţă

Publicat:

Fosta jucatoare belgiana de tenis Justine Henin a devenit mamica. Fostul numar 1 ATP a nascut astazi o fetita.

Anuntul a fost facut chiar de catre belgianca pe site-urile de socializare. "Asteptam atat de mult, in aceasta dupa-amiaza o mica raza a venit sa ne lumineze viata...Se numeste Lalie, este in plina forma si suntem extrem de bucurosi! Justine si Benoit", a scris Justine Henin.

Tatal micutei este cameramanul belgian , in varsta de 41 de ani, cu care Justine are o relatie de doi ani.

s-a retras…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Catalina Ponor a nascut in urma cu puțin timp. Prima imagine cu baiatul fostei gimnaste FOTO

13:55, 13.03.2024 - Catalin Ponor a devenit mama pentru a doua oara in aceasta dimineața. Anunțul a fost facut chiar de ea, pe rețelele de socializare. Cum se simte fosta gimnasta, aflați in randurile urmatoare. Catalina Ponor a nascut un baiețel Astazi este o zi importanta pentru Catalina Ponor. Cu puțin timp in urma,…

Politicianul care nu a fost surprins de anunțul lui Iohannis. Ce șanse ii da președintelui Romaniei la șefia NATO

10:36, 13.03.2024 - Președintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca anuntul lui Klaus Iohannis privind candidatura la functia de secretar general al NATO nu a fost o surpriza pentru nimeni, precizand ca vor urma negocieri deoarece este nevoie de consens.Kelemen Hunor a declarat, marti, la un post TV, ca exista doi candidati…

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

A murit Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman. Fiica ei, Oana, a facut anunțul

09:01, 23.02.2024 - Mioara Roman, fosta sotie a fostului premier Petre Roman, a murit la varsta de 83 de ani. Anuntul privind moartea sa a fost facut pe... The post A murit Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman. Fiica ei, Oana, a facut anunțul appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Bianca Pop este in doliu! Fosta ispita de la Insula Iubirii a facut anunțul: "Adio, draga prietene" / FOTO

17:50, 08.02.2024 - Bianca Pop este in doliu. Fosta ispita de la Insula Iubirii a pierdut pe cineva drag din viața ei. Bruneta a facut anunțul, cu puțin timp in urma. Iata ce a postat pe rețelele sociale, dar și despre cine este vorba!

Ultima ora! O fetița de 11 ani a nascut la Institutul Mamei și Copilului

16:31, 29.01.2024 - O fetița de 11 ani din țara a nascut un bebeluș la Institutul Mamei și Copilului. Informația a fost confirmata pentru UNIMEDIA de Elena Mudrii, șefa Serviciului informare și comunicare cu mass-media al Ministerului Sanatații.

George Piștereanu a devenit tata pentru prima data. Soția lui, Gigi Grasu a nascut o fetița. Ce nume au ales pentru fiica lor / FOTO

12:35, 26.01.2024 - Pentru George Piștereanu ziua de 26 ianuarie 2024 este una cu totul speciala. Soția lui, Gigi Grasu, a nascut astazi o fetița, iar actorul a postat și primele imagini cu noul membru al familiei. Ce nume au ales cei doi pentru fiica lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?