Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostă prezentatore de la Antena 1, pe scena Vocea României. Jurații au rămas mască. “Îmi pare rău dacă…”

Publicat:

Fosta prezentatore de la Antena 1, pe scena . Este vorba despre , care și-a incercat norocul, insa din pacate nu a reușit sa intoarca niciun scaun. are 28 de ani și a fost prezentatoare tv la Antena 1 timp de opt ani. Recent, tanara și-a dat demisia, pe motiv ca iși dorește sa se implice in alte proiecte. Fosta prezentatore de la Antena 1 s-a apucat de cantat „Data viitoare daca vii la , sa ne canți altceva”, i-a spus Smiley. „Imi pare rau daca v-am dezamagit. Va mulțumesc”, a spus Alexandra inainte de a parasi scena. Citește și „Bebelușa”…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa. Vila cu piscina a lui Babs i-a lasat pe toți fara cuvinte. „Dupa multa munca, in sfarșit gata!”

16:00, 22.04.2024 - Claudia Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, a finalizat lucrarile la noua casa și a publicat primele imagini cu exteriorul vilei sale. Dupa despartirea de artist, Babs a investit o suma considerabila in vila cu piscina la care a visat.Claudia a finalizat amenajarea curții sale și a impartașit cateva…

Ileana Sararoiu și Ștefan Banica, doi titani ai divertismentului romanesc, puși in scena Te cunosc de undeva! de Connect-R si SHIFT „Ce mai conteaza, Relule, o rochie in plus?”

15:05, 19.04.2024 - Cea de-a zecea gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, ii aduce pe scena show-ului Te cunosc de undeva!  pe Ileana Sararoiu și Ștefan Banica, doi titani ai divertismentului romanesc, interpretați de Connect-R si SHIF

Alexandru Țiproc, regele invențiilor, revine pe scena iUmor de ziua lui Cheloo. Ce au spus jurații: „Arhanghelul roboticii”

12:50, 22.03.2024 - iUmor - Alege comedia sezonul 16 aduce in fața celor șase jurați, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, și in cel de-al șaselea episod, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cele mai surprinzatoare numere de umor, invitați speciali și momente care vor starni hohote de ras.

Smiley si Pavel Bartos au dat Golden Buzz, la Romanii au talent 2024. Andra, in lacrimi, s-a lasat prada emotiilor: „Nota pura care ajunge la suflet”

00:45, 16.03.2024 - Un nou golden buzz la Romanii au talent 2024! O concurenta a reușit sa uimeasca pe toata lumea cand a aparut pe scena. Jurații și publicul au trecut prin emoții de nedescris cand au privit momentul tinerei de 20 de ani. Andra nu s-a putut abține și a izbucnit in lacrimi! Moment special pe scena […]…

Gina Pistol și-a luat fetița și au plecat de acasa. Reacția unui internaut dupa anunțul vedetei. „Familii fericite doar de fațada. Punct!”

11:40, 15.03.2024 - Gina Pistol a luat o decizie radicala, dupa ce Josephine a implinit 3 ani, pe 9 martie. Vedeta și-a facut bagajele și a plecat impreuna cu fetița ei din București, pentru cateva zile de relaxare. Pe contul de socializare, Gina Pistol a anunțat ca și-a facut bagajele și a decis sa plece cu fiica sa intr-o…

Kalin Brothers, vedetele momentului pe TikTok, urca pe scena iUmor, duminica, 10 martie, de la 20:00. Delia: „Va ador!”

14:30, 14.03.2024 - Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cel de-al cincilea episod din noul sezon iUmor – Alege comedia sezonul 16 aduce pe scena o noua serie de momente senzaționale, din partea celor mai talentați concurenți, iar printre aceștia se numara și Kalin Brothers, vedetele momentului pe TikTok.

Liviu Teodorescu, chinuit la „Te cunosc de undeva”. Ce a pațit artistul: „Travesti si coregrafie grea! Nici nu se putea mai rau!”

12:40, 15.02.2024 - Liviu Teodorescu și Jo concureaza impreuna la „Te cunosc de undeva”, sezonul 16, care incepe sambata, de la 20.00, la Antena 1. Filmarile au inceput deja, iar artistul a primit de la ruleta personaje dificile, astfel ca transformarea lui va fi uimitoare de fiecare data. Emoții vor simti din plin, pe…

Cat de schimbata este acum Yana de la Mireasa. Cum arata fosta iubita a lui Andrei și ce a postat pe internet

16:20, 01.02.2024 - Recent, Yana de la emisiunea Mireasa de la Antena 1 a starnit controverse și aprecieri in mediul online dupa ce a publicat o fotografie intr-o ipostaza de zile mari pe platforma de socializare Instagram.


Ce parere ai despre aceasta stire?