Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fosta membră Spice Girls doreşte să-și lanseze propria linie de jucării sexuale

Publicat:

Mel B., fosta membra a trupe – recent reunita pentru un turneu muzical – doreste sa lanseze o colectie de jucarii sexuale. Artista in varsta de 44 ani a demarat acest proiect indrazneț dupa ce mai multe britanice s-au plans ca vibratoarele care se vand pe piața nu sunt la fel de bune... -ul Fosta membra doreste sa-și lanseze propria linie de jucarii sexuale apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Roxana Nemeș a pregatit deja camera bebelușului: „Am facut totul gri, nu știm ce va fi”. Iși dorește doi copii

10:51, 27.03.2024 - Roxana Nemeș iși dorește foarte mult sa devina mama și așteapta cu mare nerabdare acest moment. Artista a dezvaluit ca deja a pregatit camera bebelușului, deși inca nu este insarcinata.De curand Roxana Nemeș și soțul ei, Calin Hagima, s-au mutat in casa mult visata, unde au pregatit deja camera bebelușului.…

Claudia Patrașcanu iși dorește sa se recasatoreasca: „O regula...”. Mai vrea fosta soție a lui Gabi Badalau un partener tanar?

20:55, 18.03.2024 - Claudia Patrașcanu iși dorește sa se recasatoreasca. Artista a vorbit deschis despre acest subiect delicat din viața ei, dupa ce a trecut printr-un divorț dureros. Mai vrea fosta soție a lui Gabi Badalau un partener tanar? Iata ce a marturisit cantareața!

Centrul Județean de Excelența Alba dorește sa lanseze noi oportunitați de studiu pentru anul școlar viitor

17:56, 28.02.2024 - In acest an școlar, Centrul Județean de Excelența Alba ofera elevilor interesați de performanța școlara, posibilitatea de a se pregati la 21 de discipline, cu predare in limba romana sau maghiara. Pentru anul școlar viitor CJEx Alba dorește sa lanseze noi oportunitați de studiu, fapt pentru care a demarat…

Donald Trump și-a lansat propria linie de incalțaminte sport. Cat costa pantofii aurii?

11:40, 18.02.2024 - Donald Trump si-a lansat propria marca de pantofi sport la o conventie din Philadelphia, Sneaker Con. Aceasta miscare vine la o zi dupa ce un judecator din New York l-a obligat sa plateasca 354,9 milioane de dolari pentru frauda.

Drama teribila a Irinei, fosta membra a trupei ASIA: ”Am reușit sa raman intreaga la minte, deși sufletul...”

19:20, 14.02.2024 - Fosta componenta a trupei A.S.I.A., Irina Nicolae duce o viața liniștita la Budapesta, alaturi de soțul și fiica sa. Insa nu intotdeauna a avut parte de tihna. In urma cu mai mulți ani fericirea artistei a fost umbrita de o adevarata drama.

Xtra Night Show. Cum se apara Gabi Badalau de acuzațiile aduse. Afaceristul considera ca fosta soție, Claudia Patrașcanu iși dorește mai multa notorietate: ”Copiii sunt in pericol”/ VIDEO

00:15, 10.02.2024 - Gabi Badalau se apara de acuzele care ii sunt aduse. Iubitul Biancai Dragușanu considera ca fosta soție iși dorește mai multa notorietate, motiv pentru care a inceput un nou scandal. El adauga ca fosta partenera, Claudia Patrașcanu și mama ei sunt persoane conflictuale și nu se ințeleg nici cu vecinii.

Camelia Tișe, fosta soția a președintelui CJ Cluj, Alin Tișe, gasita moarta in propria locuința

10:45, 05.02.2024 - Fosta soție a președintelui Consiliului Județean Timiș, Alin Tișe, a fost gasita decedata in locuința sau din Cluj-Napoca. Camelia Veronica Tișe, fosta soție a presedintelui Consiliului Judetean Cluj, in varsta de 47 ani, a fost gasita decedata in locuinta situata in Cluj-Napoca, potrivit Realitatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?