Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fosta iubită a unui fotbalist celebru face dezvăluiri incredibile: ”M-am săturat să ascund cine ești cu adevărat”

Publicat:

Un jucator al lui PSG are mari probleme in viața personala. Fosta sa iubita și mama unuia dintre cei trei copii ai sai aduce acuzații grave la adresa lui .

Jese și Aurah s-au desparțit in urma cu cateva luni și de atunci exista un adevarat razboi intre cei doi. Aurah l-a acuzat pe jucatorul imprumutat de PSG la Stoke ca nu o mai susține financiar deloc, potrivit digisport.ro.
 
Tanara susține ca nu poate sa se angajeze pentru ca e nevoita sa stea 24 de ore din 24 alaturi de Nyan.

"M-am saturat sa ascund cine ești cu adevarat și prin ce ne faci sa trecem…

Citeste articolul mai departe pe Antena3.ro…  

Sursa articol: Antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mirel, criminalul care a ucis-o pe Andreea in Timișoara, ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita. Apropiații lui, dezvaluiri terifiante: ”Era proprietatea lui”

10:36, 28.03.2024 - Au aparut informații halucinante despre criminalul din Timișoara! Mirel ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita, fața de care ar fi avut un comportament care a speriat-o. Apropiații criminalului care a ucis-o pe Andreea au facut dezvaluiri ingrozitoare.

Vedeta Antena 1 care iubește din nou. A fost și la Survivor! Prima imagine incendiara cu iubita, nu se mai ascund FOTO

14:40, 27.03.2024 - Andi Constantin nu mai este singur și și-a gasit fericirea in brațele unei celebre influencerițe. Fosta ispita de la Insula iubirii traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Catalina, cunoscuta in mediul online drept Hype Fox. Deși sunt impreuna de cateva luni, cei doi și-au asumat relația…

Cat de schimbata este acum Yana de la Mireasa. Cum arata fosta iubita a lui Andrei și ce a postat pe internet

16:20, 01.02.2024 - Recent, Yana de la emisiunea Mireasa de la Antena 1 a starnit controverse și aprecieri in mediul online dupa ce a publicat o fotografie intr-o ipostaza de zile mari pe platforma de socializare Instagram.

Irina Tanase și-a speriat fanii! Cum s-a fotografiat fosta iubita a lui Liviu Dragnea: ”Privirea este trista!”

13:55, 16.01.2024 - Povestea de dragoste dintre Irina Tanase și Liviu Dragnea a starnit numeroase controverse in showbizul romanesc, de-a lungul anilor. De ceva timp, cei doi foști parteneri și-au spus adio, hotarand sa mearga pe cai diferite. Fiind o prezența discreta in mediul online, blondina și-a pus fanii pe ganduri…

Fosta iubita romanca a lui Carlo Ancelotti, dezvaluiri intime despre relația cu antrenorul de la Real Madrid: „S-a rupt patul cu noi la Balea Lac”

15:40, 14.01.2024 - Marina Crețu, fosta iubita a lui Carlo Ancelotti, a povestit cum a inceput relația cu antrenorul de la Real Madrid. Romanca a dezvaluit și cateva detalii intime despre intalnirile lor in Romania.  La inceputul anilor 2000, viața Marinei Crețu, in varsta de 46 de ani, a fost marcata de o poveste de dragoste…

Acces Direct. Ion face acuzații grave! Barbatul susține ca fosta iubita i-a vrut raul: ”Ma indopa cu...” / VIDEO

17:00, 11.01.2024 - Ion face mai multe acuzații grave despre fosta lui iubita, Vasilica. Barbatul considera ca femeia i-a vrut raul, mai ales ca ii lasase toate bunurile, prin testament. Pentru a se bucura de toate beneficiile materiale, aceasta i-ar fi dat mai multe medicamente, ajungand la supradozare.

Acces Direct. Un celebru fotbalist ar refuza sa iși recunoasca fetița. Mama micuței susține ca barbatul nici nu vrea sa auda de ea: "Nu a venit sa vada copilul..." / VIDEO

16:45, 08.01.2024 - O tanara a pornit o relație cu un fotbalist celebru din Romania. Relația a decurs normal, insa, antre cei doi, lucrurile s-au desfașurat in așa fel incat tanara a ramas insarcinata. De atunci  lucrurile s-au stricat pentru Erika. Femeia și-a spus intreaga poveste in aceasta seara, la Acces Direct.


Ce parere ai despre aceasta stire?