Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fosta asistentă a lui Lady Gaga, Jennifer ONeill, a scris o carte monstruoasă

Publicat:

Fosta asistenta a dat-o in judecata pe , in 2011, sustinand ca aceasta ii datoreaza 393.000 de dolari pentru cele 7.168 de ore extra pe care le-a lucrat peste program, plus daune morale. Una din cele mai penibile situatii in care a fost pusa asistenta lui este faptul care era obligata sa doarma in pat cu celebra artista, pentru ca acesteia ii era frica s-a doarma singura. , vicepresedinte la editura , a co (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aleksei Navalnii și-a scris memoriile, in secret, in inchisoare. Vaduva opozantului rus anunța ca va fi publicata o carte

19:05, 11.04.2024 - Aleksei Navalnii a scris o autobiografie inainte de a muri, care va fi publicata la sfarșitul acestui an, a declarat joi vaduva sa Iulia Navalnaia, dezvaluind existența unui text despre care numai cercul sau de apropiați știa ca exista.

Gina Pistol și-a luat fetița și au plecat de acasa. Reacția unui internaut dupa anunțul vedetei. „Familii fericite doar de fațada. Punct!”

11:40, 15.03.2024 - Gina Pistol a luat o decizie radicala, dupa ce Josephine a implinit 3 ani, pe 9 martie. Vedeta și-a facut bagajele și a plecat impreuna cu fetița ei din București, pentru cateva zile de relaxare. Pe contul de socializare, Gina Pistol a anunțat ca și-a facut bagajele și a decis sa plece cu fiica sa intr-o…

Fosta asistenta de la Acces Direct, in doliu! I-a murit mama: „Dumnezeu sa iți lumineze calea” / FOTO

14:15, 06.02.2024 - O fosta asistenta de la Acces Direct trece prin momente dificile, dupa ce mama ei a murit. Tanara avea o relație speciala cu femeia care i-a dat viața și cu greu poate accepta ca, de acum, mama nu ii va mai este alaturi fizic.


Ce parere ai despre aceasta stire?