Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Floyd Mayweather se va antrena 90 de zile după gratii!

Publicat:

junior se antreneaza...dupa gratii! Baiatul rau al boxului mondial a inceput ispasirea sentintei de 90 de zile de inchisoare pentru violenta domestica.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primarul de Bolduresti, care l-a ucis cu mașina pe baiatul de 14 ani, ramane dupa gratii pentru inca 30 de zile

13:25, 22.03.2024 - Primarul de Boldurești, care a lovit mortal un baiat de 14 ani la Nisporeni și a fugit de la locul accidentului, ramane in arest preventiv pentru inca 30 de zile. Magistrații Judecatoriei Chișinau au acceptat demersul procurorilor PCCOCS.

Primarul de Bolduresti, care l-ar fi ucis cu mașina pe baiatul de 14 ani, ramane dupa gratii pentru inca 30 de zile

13:20, 22.03.2024 - Primarul de Boldurești, care ar fi lovit mortal un baiat de 14 ani la Nisporeni și a fugit de la locul accidentului, ramane in arest preventiv pentru inca 30 de zile. Magistrații Judecatoriei Chișinau au acceptat demersul procurorilor PCCOCS.

Ce spune un localnic despre familia lui Radu Ayan, baiatul de doi ani disparut din Botoșani. A sarit in apararea parinților: „Cei care iși dau cu parerea...”

17:15, 18.03.2024 - Radu Ayan a fost cautat mai bine de 24 de ore de 200 de oameni, care s-au mobilizat in speranța ca baiatul va fi gasit in viața. Copilul se afla langa o manastire, iar ieri era supravegheat de bunica, in grija careia a ramas de cand familia lui a plecat in strainatate.

Oscarurile 2024: lista completa a caștigatorilor

13:55, 11.03.2024 - Cu o stralucitoare ceremonie desfașurata pe covorul roșu, care a celebrat excelența cinematografica, Oscarurile din 2024 au oferit o privire in lumea fascinanta a industriei filmului. Cu caștigatori care au fost aplaudați pentru contribuțiile lor remarcabile, acest eveniment iconic a oferit o recunoaștere…

Baiatul de 13 ani care a murit la fotbal consumase trei energizante! „Supradoza de energizante poate sa favorizeze stopul cardiac”

12:20, 22.02.2024 - Un adolescent de doar 13 ani din Maieru și-a pierdut viața aseara, dupa un antrenament de fotbal. Se pare ca copilul consumase 3 bauturi energizante și nu s-ar fi alimentat corespunzator pe parcursul zilei. Potrivit șefului UPU-SMURD, dr Tiberiu Tudor supradoza de energizante poate sa favorizeze apariția…

Elev de 17 ani, batut de doi tineri intr-un autobuz pana i-au rupt splina

08:10, 26.01.2024 - Un elev in varsta de 17 ani a fost batut crunt de alți doi baieți. Victima a fost amenințata intr-un liceu de langa București, apoi a fost urmarita și agresata intr-un autobuz STB. Baiatul a ajuns la spital cu splina rupta, in stare grava. Citește și: Mii de cazuri de gripa in ultima saptamana. 18 […]


Ce parere ai despre aceasta stire?