Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Florentin Matei se cere la națională. Fotbalistul român a marcat din nou pentru Rijeka în Liga Campionilor / VIDEO

Publicat:

se cere la naționala. Mijlocașul roman a marcat al doilea sau gol in dubla lui Rijeka cu TNS și a stabilit scorul pauzei (1-0) meciului din Țara Galilor, din returul cu ”Sfinții” din turul 2 preliminar al UEFA .  In minutul 41, fostul fotbalist al Stelei a driblat superb un jucator, a intrat in combinație cu un coechipier și l-a invins pe portarul advers cu un șut fara speranțe. Campioana Croației s-a impus cu 5-1, dupa ce in tur, caștigase 2-0. a ajuns in iarna lui 2016 la HNK Rijeka, formație care l-a achiziționat de la .

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Real Madrid – Manchester City, capul de afis al sferturilor Ligii Campionilor

15:06, 15.03.2024 - Duelul dintre Real Madrid si Manchester City va fi capul de afis al sferturilor de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, potrivit tragerii la sorti efectuate vineri la Nyon. Real Madrid, detinatoarea recordului de trofee in competitie (14), si Manchester City, campioana en titre, s-au infruntat pana…

Champions League: Barcelona vs Napoli - Duel de totul sau nimic in Catalonia

10:20, 12.03.2024 - Barcelona - Napoli, meci contand pentru mansa a doua a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, marti, 12 martie, de la ora 22:00, pe Estadi Olimpic Lluis Companys, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Doliu in lumea fotbalului! Un mare antrenor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani / FOTO

17:46, 22.02.2024 - Lumea fotbalului internațional, in doliu! A murit un mare antrenor. Cel care a cucerit Liga Campionilor cu FC Porto și a fost adversar al Stelei in 1994 s-a stins din viața la varsta de 78 de ani.

Nicolae Stanciu, la un pas de transferul carierei | Fotbalistul din Alba, pe lista lui Al Hilal, „Real Madrid al Asiei”

14:15, 22.02.2024 - Nicolae Stanciu, la un pas de transferul carierei | Fotbalistul din Alba, pe lista lui Al Hilal, „Real Madrid al Asiei” Nicolae Stanciu, internaționalul roman, este la un pas de transferul carierei. Fotbalistul din Alba se regasște pe lista lui Al Hilal, „Real Madrid al Asiei” Albaiulianul Nicolae Stanciu…

Champions League: Lazio vs Bayern Munchen - Bavarezii, favoriti la Roma

08:25, 14.02.2024 - Lazio - Bayern Munchen, meci contand pentru prima mansa a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 14 februarie, de la ora 22:00, pe Stadio Olimpico, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

GSP: Fotbalistul roman a fost intrebat de jurnaliști ce-ar face cu un milion de euro. Raspunsul interesant dat de sportiv. „Aș incerca sa-mi deschid o afacere”

14:01, 21.01.2024 - Adrian Șut, 24 de ani, a fost chestionat in timpul interviului acordat GSP.ro ce-ar face daca ar intra in posesia unei sume uriașe de bani. Mijlocașul a dat un raspuns ce a evidențiat caracterul și felul de a fi al tanarului care a locuit mult timp intr-un internat la inceputurile sale in sport.

Adrian Mutu il avertizeaza pe Radu Dragușin: „Greul de-abia acum incepe!“

14:00, 12.01.2024 - Adrian Mutu nu s-a aratat deranat de faptul ca fundasul Radu Dragusin i-a doborat recordul privind suma de transfer, detinuta timp de 20 de ani. Reamintim ca Tottenham i-a platit clubului Genoa 25 de milioane de euro pentru transferul lui Radu Dragușin, cu mentiunea ca gruparea italiana mai poate primi…

Fotbalistul roman Antonio Sefer a marcat un gol si a dat o pasa de gol pentru Hapoel Beer Sheva

03:51, 31.12.2023 - Fotbalistul roman Antonio Sefer a marcat un gol si a dat o pasa de gol pentru Hapoel Beer Sheva, care a invins-o pe FC Ashdod cu scorul de 3-1, sambata, in deplasare, intr-o partida din etapa a 13-a a campionatului Israelului, informeaza Agerpres.Gazdele au deschis scorul prin congolezul Jordan Rolly…


Ce parere ai despre aceasta stire?