Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Striptease pentru fiul lui Romica Tociu, cu ocazia majoratului

Publicat:

Petrecerea a avut loc intr-un club din , iar punctul culminant a fost atins in momentul cand echipa de la "Un show pacatos" i-a oferit drept cadou un numar de striptease!

Insa, cadoul mult asteptat ramane masina promisa de tatal sau...

il puteti vedea in fiecare duminica la Antena 1, de la 16:15, in cadrul .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fiul Elei Craciun a implinit 18 ani. Cum a fost spurprins Alex de prieteni și familie. „Am plans in hohote”

17:15, 22.04.2024 - Weekendul acesta Alex, fiul cel mare al Elei Craciun a implinit 18 ani, motiv de mare bucurie și mandrie pentru prezentatoarea de la Antena 3. Petrecerea a avut loc la Sinaia, locul preferat al lui Bibi, așa cum il alinta mama lui, acolo unde in compania prietenilor și a familiei s-a bucurat de o petrecere…

Connect-R fata ȋn fata cu... Connect-R sambata, la Te cunosc de undeva! „Relu, vei avea ocazia sa vezi cea mai buna varianta a ta facuta vreodata de cineva la tv!”

23:35, 11.04.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1, ȋl va pune pe unul dintre concurentii sezonului 20 al transforming show-ului ȋntr-o situatie inedita. Connect-R va avea ocazia sa stea fata ȋn fata cu „el ȋnsuși”,

Connect-R fata ȋn fata cu...Connect-R sambata, la Te cunosc de undeva! „Relu, vei avea ocazia sa vezi cea mai buna varianta a ta”

11:21, 11.04.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1, ȋl va pune pe unul dintre concurentii sezonului 20 al transforming show-ului ȋntr-o situatie inedita.

Incepe sezonul 13 Chefi la cuțite. Tot ce trebuie sa știi despre noii jurați

11:35, 18.03.2024 - Vești nemaipomenite pentru fanii emisiuni de gatit "Chefi la cuțite"! Incepe sezonul 13 al show-lui culinar de la Antena 1. Noul sezon aduce și noi jurați. Iata cine sunt Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia!

Cine sunt romanii care vor fi obligați sa munceasca doi ani in plus pentru pensie

10:15, 15.03.2024 - Odata cu implementarea noii legi a pensiilor, s-a starnit un val de discuții in spațiul public privind posibilitatea ca romanii sa se pensioneze mai devreme fara a suferi penalizari. Potrivit prevederilor acestei legi, exista doua categorii de romani care pot beneficia de pensionare anticipata. Prima…

S-a aflat cine este barbatul injunghiat mortal intr-un hotel din Dambovița / La petrecere participau mai multe vedete - Alex Velea, audiat (surse)

11:15, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dambovița. La eveniment participau mai multe vedete. Potrivit surselor STIRIPESURSE, barbatul omorat este Anghel Sorin, 41 ani.De asemenea, sursele Antena 3…

Primarie inchisa pentru ca funcționarii au plecat la petrecerea secretarei

06:55, 03.02.2024 - Intr-un gest neobișnuit, Primaria din comuna Broscauți a inchis porțile inainte de finalul programului pentru a permite angajaților sa participe la petrecerea unei secretare. Evenimentul a avut loc intr-o zi de joi, fara nicio sarbatoare legala sau eveniment special care sa justifice inchiderea prematura…

Gabriela Firea: I-am dat ocazia lui Marcel Ciolacu sa avem o discuție sincera. Asta vara, am fost executata prin metode subterane. In prezent, sunt "candidat la candidatura"

18:20, 31.01.2024 - Prim-vicepreședinte PSD, Gabriela Firea, a raspuns in direct la Antena 3 CNN intrebarilor legate de soarta candidaturii sale la Primaria Capitalei și de relația cu președintele Marcel Ciolacu.


Ce parere ai despre aceasta stire?