Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiul celebrei cântărețe Natalie Cole s-a stins la 39 de ani

Publicat:

Moartea lui Robert ar fi survenit in urma unui atac de cord, cauza care i-a cauzat decesul și tatalui sau, Marvin.

Hollywood-ul este in stare de șoc dupa ce ziarele de peste Atlantic au anunțat ca fiul celebrei și nepotul legendei jazz-ului, a murit la doar 39 de ani. Potrivit primelor informații oferite de presa din SUA, barbatul a fost gasit mort de catre un bun prieten de-ai sai, iar intervenția medicilor s-a dovedit a fi inutila.

Dispariția lui a venit la nici doi ani dupa ce ilustra sa mama s-a stins in urma unui infarct. 

Prietenii

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Un fost ministru de Interne in Guvernul Petre Roman s-a stins din viata. Moartea sa reprezinta o pierdere majora pentru Romania“

14:00, 14.04.2024 - Doru Viorel Ursu, fost ministru de Interne in Guvernul Petre Roman, judecator militar si autor, a incetat din viata. Anuntul a fost facut de familia acestuia printr un comunicat oficial. "Cu profunda tristete, anuntam trecerea la cele vesnice a domnului Doru Viorel Ursu, o figura marcanta a vietii politice…

Cine este Robert, asistentul medical care s-a stins din viata sub ochii sotiei. Tanarul lucra la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Targoviște / FOTO

11:25, 02.04.2024 - Moartea lui Robert a șocat o țara intreaga. Asistentul medical din Dambovița a decedat sub ochii soției și a copilului, la varsta de doar 30 de ani. Iata care a fost cauza morții acestuia, de fapt!

Badanta romanca in Italia, acuzata de dispariția și moartea unei batrane. Ce acuzații ii aduce fiica varstnicei: „Nu este posibil...”

11:30, 14.03.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Torino, Italia! O badanda romanca in Italia este acuzata de dispariția și moartea unei batrane. Iata ce acuzații ii aduce fiica varstnicei in varsta de 78 de ani!

Mama lui Alexei Navalnii, copleșita de durere dupa moartea opozantului rus. In ce stare era fiul ei, in urma cu patru zile: ”Nu vreau sa aud”

17:55, 16.02.2024 - Veste ca Alexei Navalnii a murit a fost un șoc pentru familia lui și a starnit multe semne de intrebare. Mama opozantului rus este sfașiata de durere și nu vrea sa accepte ca acesta s-a stins din viața avand in vedere ca l-a vizitat recent. Iata in ce stare era, in urma cu patru zile.

Devastata de moartea fulgeratoare a tatalui, artista iși urla durerea! Primele declarații ale cantareței, dupa ce parintele ei s-a stins: ”Plang non stop, e cumplit”

10:30, 15.02.2024 - O cantareața de la noi trece prin cele mai grele clipe, asta dupa ce in urma cu doar cateva zile și-a inmormantat tatal. Artista de muzica populara e devastata de durere și abia daca iși mai poate gasi cuvintele. Vedeta susține ca nu se aștepta niciodata sa ramana fara tata atat de devreme și atat de…

Prietenii nu au uitat-o pe Alina, fata ucisa de cea mai buna prietena in Mangalia, nici dupa șase luni de la moartea ei. Gestul facut de una dintre persoanele apropiate / FOTO

17:55, 14.02.2024 - Au trecut mai bine de șase luni de cand Alina a fost ucisa de cea mai buna prietena, Loredana, in Mangalia. Oamenii apropiați iși amintesc cu drag de ea și se pare ca nu au uitat-o pe adolescenta, dovada stand imaginile postate de una dintre persoanele cu care tanara se ințelegea bine.

Cum i-a pus la punct Emilia Ghinescu pe barbații care ii fac avansuri pe Internet. Replica savuroasa a celebrei cantarețe / FOTO

11:45, 13.02.2024 - Emilia Ghinescu i-a pus la punct pe barbații care ii fac avansuri pe Internet. Celebra cantareața de muzica populara le-a dat o replica savuroasa fanilor ei. Iata ce postare a facut artista prin intermediul rețelelor de socializare!

Shakira și-a refacut viața, dupa desparțirea de Gerard Pique. Cine este noul iubit al celebrei cantarețe / FOTO

11:25, 12.02.2024 - Shakira și-a refacut viața, dupa desparțirea de Gerard Pique. Artista este acum mai fericita ca niciodata și traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de iubitul ei. Iata cine este noul partener de viața al celebrei cantarețe!


Ce parere ai despre aceasta stire?