Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiul actorului Michael Douglas, eliberat din închisoare după o condamnare de şapte ani

Publicat:

Fiul lui a stat intr-o celula izolata 

, in varsta de 37 de ani, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru posesie de heroina si trafic de metamfetamine, in 2010. Dar, dupa ce a recunoscut ca a contribuit la introducerea de droguri in inchisoare, pedeapsa i-a fost marita si a petrecut doi ani in plus in spatele gratiilor, intr-o celula izolata, in Cumberland Federal Corrections Institute din statul american Maryland.

El trebuia sa fie eliberat abia in 2018, dar judecatorii i-au permis sa isi ispaseasca restul pedepsei intr-un centru de reeducare…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

30 DE LUNI DE INCHISOARE ȘI INTERDICȚIE Șofer roman condamnat pentru trafic de droguri

13:25, 18.04.2024 - Instanța a decis o pedeapsa de 30 de luni de inchisoare, cu detenție continua, și interdicție pe viața de a intra pe teritoriul francez pentru inculpat. The post 30 DE LUNI DE INCHISOARE ȘI INTERDICȚIE Șofer roman condamnat pentru trafic de droguri first appeared on Informatia Zilei .

Premiera in SUA: Parinții unui adolescent au fost condamnați la inchisoare pentru crimele fiului lor

00:11, 10.04.2024 - Parintii unui adolescent american – condamnat la inchisoare pe viata pentru uciderea a patru elevi in liceul in care invata – au fost condamnati la zece pana la 15 ani de inchisoare, o premiera in Statele Unite, relateaza AFP, preluat de spotmedia.ro. Anterior, mama adolescentului, Jennifer Crumbley,…

Legea „2 Mai”, aprobata și de deputați. Inchisoare cu executare pentru traficanții de droguri

12:10, 05.03.2024 - Camera Deputaților a aprobat, marți, Legea „2 Mai”. Proiectul prevede eliminarea posibilitatii executarii pedepsei sub supraveghere, in cazul traficului de droguri de mare risc si traficului international de droguri de mare risc.

„S-a reprofilat” in pandemie: Un student la economie și finanțe, condamnat la 7 ani inchisoare pentru trafic de droguri

09:30, 04.03.2024 - Un student la economie și finanțe a fost condamnat la 7 ani inchisoare pentru trafic de droguri. Tanarul de 22 de ani a fost reținut in perioada pandemiei Covid-19, cu 60 pliculețe de drog sintetic de tip PVP in buzunare.

Un barbat care a petrecut pe nedrept 37 de ani in inchisoare va primi 14 milioane de dolari

08:05, 17.02.2024 - Robert DuBoise a petrecut 37 de ani in inchisoare dupa ce a fost condamnat pe nedrept pentru viol și crima, iar acum orașul american Tampa ii va plati 14 milioane de dolari in cadrul unei ințelegeri intr-un proces federal, informeaza CNN.

Un muncitor italian și un zootehnist spaniol stabiliți in Bihor, condamnați la inchisoare pentru trafic de droguri

18:20, 15.02.2024 - Un cetațean italian, care locuiește fara forme legale in satul bihorean Leș, a fost condamnat, joi dimineața, de Tribunalul Bihor, la 2 ani și 10 luni de inchisoare cu executare pentru trafic de droguri.

Un senator american acuza Israelul de crime de razboi: Președintele Biden trebuie sa ia masuri ca raspuns la ceea ce se intampla

08:45, 13.02.2024 - Senatorul american Chris Van Hollen (D-Maryland) acuza Israelul de crime de razboi in operațiunile sale in Fașia Gaza in timpul comentariilor facute in Senat, noteaza Times of Israel.„Copii din Gaza mor acum din cauza reținerii intenționate a alimentelor”, spune el. „Aceasta este o crima de razboi.…


Ce parere ai despre aceasta stire?