Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Filmul crimei de la grădiniţă. Detalii şocante din anchetă, ce au făcut ucigaşul şi soţia sa cu câteva ore înainte

Publicat:

Victima, , ar fi avut numeroase conflicte cu fostul ei sot, , motiv pentru care ea obtinuse in instanta un ordin de restrictie pe numele sau. Ca urmare, barbatul fusese evacuat din casa si nu se putea apropia la o distanta mai mica de 200 de metri, atat fata de fosta sotie, cat si fata de cei doi copii ai lor.

Cu toate acestea, surse apropiate anchetei, citate de Romania TV, sustin ca ucigasul se vazuse cu sotia chiar in dimineata crimei si, impreuna, dusesera copii la gradinita. O discutie in contradictoriu l-a impins pe barbat sa se duca acasa si…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Prietenii lui Mirel, dezvaluiri despre comportamentul tanarului fata de Andreea. Noi detalii din relatia celor doi ies la iveala: „Ii cumpara flori sau diverse cadouri”

22:55, 30.03.2024 - Crima din Timișoara a șocat o țara intreaga! Andreea Morega, tanara studenta ucisa cu sange rece, a fost condusa pe ultimul drum. Cel care a omorat-o, Mirel Dragomir, se afla in arest. La mai bine de o saptamana de la crima ies la iveala noi informații privind relația pe care o aveau cei doi studenți…

Pe 17 mai va fi lansat filmul despre calificarea Romaniei la EURO 2024 » 5 detalii despre „In inima Naționalei”: 22 de interviuri și filmari in 8 țari!

16:01, 30.03.2024 - Incepand cu 17 mai, in cinematografele din Romania va putea fi urmarit filmul „In inima Naționalei - Din vestiar pana in Germania”, proiecție care urmarește campania de calificare la Campionatul European din vara. In 2023, echipa naționala de seniori a Romaniei a reușit o performanța deosebita. ...

Filmul crimei de la Padina, vazut prin ochii soției lui Sorin Anghel. „Eram disperata și nu mai știam cum sa fac sa il ajut“

09:30, 14.02.2024 - Soția lui Sorin Anghel, barbatul ucis la petrecerea vedetelor de la Hotelul Belmont din Padina (Dambovița), le-a marturisit polițiștilor cum a avut loc scandalul in urma el a fost injunghiat mortal de membrii clanului Fabian din Capitala.

Noi detalii din ancheta crimei din Padina. Sorin Anghel, victima de 41 de ani, nu ar fi fost ucis cu maceta

16:30, 13.02.2024 - Noi detalii din cazul crimei de la Padina au ieșit la iveala. Din cercetarile efectuate de autoritați, se pare ca Sorin Anghel, barbatul in varsta de 41 de ani ucis in timpul petrecerii cu vedete, nu ar fi fost omorat cu maceta. Iata ce s-a intamplat, de fapt!


Ce parere ai despre aceasta stire?