Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiica lui Sile Cămătaru a născut. Primele imagini cu fetiţa FOTO

Publicat:

La scurt timp dupa ce au fost externate, Nicoleta a postat cateva imagini pe retelele de socializare, scrie spynews.ro. Tanara a dezvaluit si ce nume a primit fiica ei: . Micuta a fost asteptata acasa cu un cadru de poveste.

Parintii ei au pregatit pana la cel mai mic detaliu camera ei. Fetita are patul ei personalizat cu nume si doarme pe asternuturi albe. "Bine ai venit acasa, puisorul meu frumos. Te iubim mult", a scris Nicoleta.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Popa a devenit tatic. Soția lui, Madalina, a adus pe lume o fetița. Primele imagini cu micuța / VIDEO

21:26, 13.04.2024 - Fericire mare in familia lui Adrian Popa! Fotbalistul și soția lui au devenit parinți pentru prima data. Madalina a fost cea care a dat vestea cea mare pe rețelele de socialziare și a publicat primele imagini cu micuța.

Acces Direct. Parinții și-au lasat fiica in grija unei bone și au plecat din țara. Acum, micuța a fost luata de DGASPC: "Am crescut-o de la 7 luni..." / VIDEO

18:21, 04.04.2024 - Doamna Vera a vazut un anunț pe internet și a sunat pentru ca a dorit sa fie bona pentru doi parinți care cautau un astfel de serviciu. S-a ințeles cu un cuplu sa aiba grija de o fetița de numai 7 luni. Cei doi parinți i-au dat fetița Verei și au plecat la munca in strainatate.

Catrinel Menghia a nascut. Primele imagini cu bebelușul, ce nume special a ales

20:10, 22.03.2024 - Bucurie mare in familia lui Catrinel Menghia. Celebrul model roman a devenit mama pentru a doua oara, aducand pe lume tot un baiat. A publicat deja primele cadre cu micuțul nou-venit pe lume, dezvaluind și ce nume special a ales pentru acesta. Catrinel Menghia, din nou mama Catrinel Menghia este in…

Parinții copilului de 2 ani, gasit cu rani grave la creșa din Ilfov, au dezvaluit prin ce a trecut fetița lor. Micuța este traumatizata: ”Ne striga in somn”

21:55, 15.03.2024 - Cazul copilului gasit cu rani grave in creșa din Ilfov continua cu detalii șocante! Parinții fetiței au dezvaluit cat de afectata este de tot ce s-a intamplat și cum i s-a schimbat comportamentul. Fetița este traumatizata de ce a trait.

Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tata in urma cu puțin timp. Primele imagini cu fetița sa

18:25, 23.02.2024 - Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tata in urma cu puțin timp. El și soția sa, Georgiana, au publicat mai multe imagini induioșatoare pe contul personal de Instagram cu micuța lor.

Pedepse de peste 20 de ani de inchisoare pentru parintii care si-au oparit in mod intentionat fetita si au lasat-o sa moara- Bunica,martora la chinurile copilei

14:00, 07.02.2024 - Tribunalul Prahova a finalizat dosarul in care doi soti din Calarasi si mama unuia dintre acestia au fost trimisi in judecata pentru ca, in anul 2021, parintii si-au oparit cu intentie una dintre fiice, in varsta de doi ani si zece luni, pe care au lasat-o sa agonizeze pana la moarte, pe motiv ca fetita…

Parintii din Prahova, care si-au omorat fetița de 2 ani, au primit 20 de ani de inchisoare. Decizia nu este definitiva

13:55, 07.02.2024 - Parintii din Prahova, care si-au omorat fetița de 2 ani, au primit 20 de ani de inchisoare. Și bunica micuței a fost condamnata la inchisoare. Cu toate acestea, decizia nu este una definitiva.

Alina Eremia, ceruta in casatorie intr-un paradis exotic. Inelul de logodna este special, primele imagini

12:00, 25.01.2024 - Alina Eremia este in culmea fericirii! Solista a spus marele „DA!”, in timpul vacanței exotice. Alina a primit inelul de logodna dupa 8 ani de relație. Pe rețelele de socializare, cantareața le-a aratat fanilor ce bijuterie superba a primit din partea lui Edy Barbu. Alina Eremia a primit inelul de logodna…


Ce parere ai despre aceasta stire?