Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiica lui Cindy Crawford, pictorial in costum de baie. Dovada ca are toate sansele sa isi intreaca mama in modelling

Publicat:

La numai 15 ani, , fiica lui , si-a facut deja intrarea in lumea buna a modellingului. Nu este de mirare, avand in vedere ca mama sa a fost cel mai apreciat model al anilor 90. La randul ei, Kaia, a lucrat pentru prima oara ca model la numai 10 ani, cand a fost imaginea .

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Irina Vlah: Nu mi-a fost ușor sa invaț limba romana, dar am insistat ca fiica mea, la fel, sa studieze limba țarii

12:50, 05.04.2024 - Irina Vlah, președinta Asociației „Platforma Moldova”, fosta bașcana a Gagauziei, a dezvaluit ca i-a fost dificil sa invețe limba romana și acum, ori de cate ori are ocazia, vorbește in limba romana pentru o perfecționa.

PAS a dat-o afara din partid pe Victoria Cazac, dupa ce fiica deputatei a fost reținuta in dosarul mitei de la Aeroport

12:15, 03.04.2024 - Biroul Permanent Național al PAS a exclus-o din partid pe Victoria Cazac, dupa ce fiica deputatei a fost reținuta in dosarul mitei de la Aeroport. Totodata, PAS ii cere deputatei sa-și depuna mandatul.

Motivul uluitor pentru care un cuplu a decis sa-și dea fiica de trei luni spre adopție: „Nu era negociabil”

10:56, 31.03.2024 - Sa crești un copil nu este ușor, dar nu este o activitate la care poți renunța atunci cand lucrurile devin dificile. Totuși, la trei luni dupa ce s-a nascut fetița lor, Elizabeth, un cuplu a luat aceasta decizie grea, relateaza Express.

Ionuț Dolanescu, ipostaza superba cu singura lui fiica. Cum arata Ioana Maria in costum popular, e frumoasa ca o papușa

16:15, 28.03.2024 - Ionuț Dolanescu este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzica populara de la noi din țara. Fiul regretatei legende a folclorului, Ion Dolanescu, are o fiica de o frumusețe extrema. Cum arata Ioana Maria in costum popular. A moștenit talentul familiei sale. Fiica ii calca pe urme lui Ionuț…

Fiica lui Connect-R a fost la un pas sa iși piarda viața, la un an dupa ce s-a nascut. Prin ce clipe grele a trecut artistul

11:45, 22.03.2024 - Maya, fiica lui Connect-R, a fost la un pas sa iși piarda viața dupa ce s-a nascut. Artistul și fosta soție, Misha, au trecut prin clipe grele cu micuța lor care a fost salvata de medicii din Israel.

Xtra Night Show. Cantareața de la noi, batuta de parinții soțului: „Eram un fel de Cenușareasa”. Coșmarul prin care a trecut impreuna cu fiica ei

09:30, 19.03.2024 - O cantareața a trecut prin momente de coșmar in perioada adolescenței. A avut o relație cu un barbat dependent de jocuri de noroc, iar parinții lui o agresau. A fost nevoita sa fuga cu fiica ei iarna, de teama socrilor.

Coperta emblematica pentru numarul din martie 2024 al revistei British Vogue. 40 de vedete, reunite

12:45, 09.02.2024 - Edward Enninful a marcat finalul mandatului sau ca redactor-sef la revista British Vogue cu o coperta emblematica pentru numarul din martie 2024. Pentru asta a reunit 40 de vedete. El a invitat femei din toate colturile lumii pentru a participa la o sedinta foto emblematica. Intalnirea a avut loc intr-o…


Ce parere ai despre aceasta stire?