Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fetiţa Simonei Gherghe s-a născut sub o stea norocoasă! Ce i-a pregătit viaţa micuţei Ana Georgia

Publicat:

traieste astazi cea mai fericita zi din viata ei, caci micuta ei, , a venit pe lume in aceasta dimineata. Prezentatoarea TV are un motiv in plus de bucurie, incat micuta pare ca s-a nascut sub o stea norocoasa.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea de știri a facut o schimbare majora in viața ei

08:55, 28.03.2024 - Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea de știri a facut o schimbare majora in viața ei Continue reading Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea de știri a facut o schimbare majora in viața ei at Tabu.

Povestea de viața impresionanta a lui George Nicolescu, artistul care s-a nascut orb. A murit astazi la 74 de ani

12:15, 26.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii din Romania, dupa ce George Nicolescu a murit. Artistul care s-a nascut orb a avut o poveste de viața impresionanta și s-a stins din viața la 74 de ani. A lasat in urma o soție și doi copii.

Fiica lui Connect-R a fost la un pas sa iși piarda viața, la un an dupa ce s-a nascut. Prin ce clipe grele a trecut artistul

11:45, 22.03.2024 - Maya, fiica lui Connect-R, a fost la un pas sa iși piarda viața dupa ce s-a nascut. Artistul și fosta soție, Misha, au trecut prin clipe grele cu micuța lor care a fost salvata de medicii din Israel.

Scene din viata culturala pitesteana (68)

11:40, 14.03.2024 - Nascut la 6 octombrie 1929, la Pitești, Ion Salișteanu a studiat, incepand cu anul 1949, pictura la Institutul de Arte „Nicolae Grigorescu” din București. Din 1955 a fost cadru didactic universitar la instituția unde și-a desavarsit studiile. Pictor, membru al UAP, presedinte de onoare al breslei, academician,…

Star Matinal. Ce așteptari are Catalin Cazacu de la viitoarea iubita. Co-prezentatorul de la Xtra Night Show este pregatit sa faca pasul cel mare: „E foarte greu” / VIDEO

17:20, 13.03.2024 - Chiar daca sta bine la capitolul viața profesionala, nu putem spune același lucru și despre viața lui privata. Catalin Cazacu este singur in acest moment al vieții sale, insa nu spune nu unei noi relații. Iata dezvaluirile facute de co-prezentatorul de la Xtra Night Show!

Star Matinal. Ce preț a platit Marius Elisei, viral pe TikTok, pentru celebritate. S-a nascut intr-o familie modesta: „Nu știam ce sa fac cu viața mea” / VIDEO

12:10, 27.02.2024 - Marius Elisei a devenit viral pe TikTok la inceput, iar mai apoi și pe Instagram in perioada pandemiei. Incepuse sa faca videoclipuri, dar nu era la un nivel profesional. Odata cu restricțiile, s-au amplificat și unele probleme cu care se confrunta deja dinainte de pandemie.

Star Matinal. Cum se imparte Marisa Paloma intre viața de familie și cariera. Influencerița iși ia fiica inclusiv la evenimente: „De cand am nascut...” / VIDEO

10:15, 21.02.2024 - Au trecut mai bine de doi ani de cand Marisa Paloma a devenit mama. Influencerița recunoaște ca, in spatele vieții perfecte de pe Instagram, au existat și momente mai dificile, pe care le-a depașit cu ajutorul soțului ei, Liviu, cu care are și o fetița.

Mireasa sezon 9, 19 februarie 2024. Incalcare de regulament! Doi tineri s-au sarutat in baie, unde nu sunt camere

17:06, 19.02.2024 - Simona Gherghe le-a amintit concurenților o regula iportanta din casa Mireasa. Prezentatoarea le-a atras atenția lui Valentin și Antoniei ca nu au voie sa se retraga impreuna in baie, sau in zonele in care nu sunt camere de filmat.


Ce parere ai despre aceasta stire?