Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fetiţa de 10 ani care a fost violată de o rudă a născut un copil perfect sănătos

Publicat:

Fetița de 10 careia nu i s-a permis sa avorteze dupa viol a nascut, joi, o fata sanatoasa. Micuța nu știe ce i s-a intamplat, scrie libertatea.ro Micuta care a fost violata in repetate randuri de o ruda, a nascut, intr-un spital guvernamental din orașul indian Chandigarh.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

O fetița de 2 ani din București a cazut de la etaj! Micuța este in stare grava la spital

15:35, 15.04.2024 - Caz șocant in București! O fetița in varsta de 2 ani din Capitala a cazut de la etaj! Micuța este in stare grava la spital și are fractura craniana. Ea se juca in apropierea geamului, iar la un moment dat a cazut.

Maluma a devenit tata! Iubita celebrului cantareț a nascut o fetița: „Cel mai mare vis” / FOTO

21:40, 10.03.2024 - Maluma are toate motivele sa radieze de bucurie! Celebrul cantareț a devenit tata pentru prima oara. Iubita cunosocutului artist a nascut o fetița. Ce fotografii emoționante a postat pe o rețea de socializare.

Profesor de inot de la Clubul Sportiv Dinamo, reținut sub acuzația ca a violat o fetița de 7 ani

17:45, 14.02.2024 - Polițiștii bucureșteni au reținut un tanar de 20 de ani „sub aspectul savarșirii infracțiunii de viol”, a anunțat miercuri, 14 februarie, Poliția Capitalei.„La data de 13 februarie, in jurul orei 20.30, Secția 6 Poliție a fost sesizata, de catre o femeie, cu privire la faptul ca, in aceeași zi, fiica…

Selah s-a nascut cu o malformație grava a inimii. La un an de la operație, fetița din Arad este un copil sanatos și vesel care abia așteapta sa i se nasca frațiorul

12:30, 02.02.2024 - Selah avea doar șase luni cand mama ei, Sara Rașcanu, a fost cu micuța la medic pentru un control de rutina. Se aștepta sa-i spuna, ca de fiecare data, ca Selah este bine. Creștea, avea pofta de mancare și se dezvolta firesc. Totuși, medicul cardiolog a s

O femeie cu handicap mintal din Timișoara a fost violata de cumnat și a nascut un copil. Barbatul a fost reținut

14:55, 01.02.2024 - Un barbat de 34 de ani din Timișoara a fost retinut de politisti, dupa ce si-a violat cumnata, o femeie de 32 de ani cu handicap mintal. In urma abuzului, femeia a nascut un copil. Sora ei a fost cea care a anuntat Politia.

Moarte cumplita pentru o fetita din Galati: Ar fi fost ucisa in bataie de mama. Vecinii au auzit, noaptea trecuta, tipete de copil

20:40, 31.01.2024 - Caz cutremurator in Galati. O fetita de 9 ani ar fi fost omorata in bataie de propria mama. Femeia, care mai are doi copii, printre care si un bebelus, a ajuns pe mainile politiei. Socati, vecinii spun ca auzeau mai mereu tipete de copil din casa in care a avut loc oroarea, scrie observatornews.ro.

Ultima ora! O fetița de 11 ani a nascut la Institutul Mamei și Copilului

16:31, 29.01.2024 - O fetița de 11 ani din țara a nascut un bebeluș la Institutul Mamei și Copilului. Informația a fost confirmata pentru UNIMEDIA de Elena Mudrii, șefa Serviciului informare și comunicare cu mass-media al Ministerului Sanatații.


Ce parere ai despre aceasta stire?