Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ferrari are încă încredere în Vettel: "Obiectivul său rămâne să câștige ...

Publicat:

nu a obținut nicio victorie in acest sezon și ocupa doar locul patru in clasamentul general, la 94 de puncte in spatele liderului . Șansele sale la titlul mondial au ramas practic pur teoretice, insa , șeful Scuderiei, susține ca pilotul german ramane la fel de determinat ca intotdeauna sa-și indeplineasca visul de a deveni campion cu Ferrari. "Cred ca obiectivul sau nu s-a schimbat, și...

Citeste articolul mai departe pe automarket.ro…  

Sursa articol: automarket.ro


Stiri pe aceeasi tema

Concurenții și-au invins emoțiile la Chefi la cuțite. Ce i-a facut sa caștige mai multa incredere in propriile forțe

11:40, 11.04.2024 - Sezonul 13 din Chefi la cuțite a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor o mulțime de concurenți emoționați. Aceștia și-au invins toate temerile atunci cand au ajuns in fața celor patru jurați.

Mirajul imbogațirii rapide: Un student vrea sa caștige pana la 10.000 lei/luna pe bursa / De cați bani are nevoie și care sunt șansele sa piarda tot

14:20, 13.03.2024 - Cei tineri doresc sa se imbogațeasca foarte repede, iar adesea vor sa riște cat mai mult. In cadrul unei conferințe la care au participat administratorii unor fonduri de investiții la ASE, un student a intrebat: "De ce capital aș avea nevoie, ca trader, care un stil trading pe poziții short și sa fac…

Cum arata casa lui Charles Leclerc. Pilotul Formula 1™ se bucura de tot luxul cand cu piloteaza pentru Ferrari

17:45, 06.03.2024 - Charles Leclerc este pilotul principal al echipei Formula 1™ Ferrari. Acesta face echipa cu spaniolul Carlos Sainz, insa acesta este ultimul sezon al lui Sainz la Ferrari. De anul viitor Lewis Hamilton i se va alatura tanarului pilot din Monaco.

Pilotul multiplu campion mondial care ar putea reveni in Formula 1

14:15, 01.03.2024 - Transferul lui Lewis Hamilton de la Mercedes la Ferrari a adus o agitație suplimentara in lumea Formulei 1. Zvonurile privind inlocuitorul britanicului sunt multe, iar ultima varianta este reprezentanta de o intoarcere a lui Sebastian Vettel in Marele Circ.

Formula 1 - Lewis Hamilton explica ce l-a determinat sa semneze cu rivalii de la Ferrari

14:45, 24.02.2024 - Lewis Hamilton va debuta pe 2 martie in ultimul sezon alaturi de Mercedes, desparțirea surpinzatoare urmand sa vina dupa 12 stagiuni impreuna. Britanicul a ales sa treaca in monopostul rivalilor de la Ferrari, pilotul in varsta de 39 ani explicand ce l-a determinat sa faca acest pas important.

Celebrul fost pilot are un sfat pentru Mercedes: „In locul vostru, l-aș aduce pe Alonso! Un gladiator, cu cuțitul intre dinți”

10:00, 10.02.2024 - David Coulthard (52 de ani), fost pilot de Formula 1 cu 246 de curse la activ pentru Williams, McLaren și Red Bull Racing, ii sfatuiește pe cei de la Mercedes sa-l transfere pe Fernando Alonso (42) in momentul in care Lewis Hamilton (39) va face trecerea la Ferrari. David Coulthard este unul dintre…

Șeful de la Mercedes, prima reacție dupa ce Lewis Hamilton s-a ințeles cu Ferrari

23:25, 02.02.2024 - Lewis Hamilton are in gand sa cucereasca al 8-lea titlu mondial al carierei, dar pilotul britanic a luat decizia de a se desparți de Mercedes la finalul anului 2024. Hamilton s-a ințeles cu cei de la Ferrari, iar din 2025 va conduce monopostul Scuderiei.

Gazzetta dello Sport - Lewis Hamilton, salariu mai mic la Ferrari decat la Mercedes

16:05, 02.02.2024 - Trecerea lui Lewis Hamilton de la Mercedes la Ferrari ține in continuare prima pagina a ziarelor de sport. Conform Gazzetta dello Sport, pilotul britanic in varsta de 39 de ani va caștiga mai puțin la Scuderie decat primește in prezent de la Mercedes.


Ce parere ai despre aceasta stire?