Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Femeile sunt mai puțin reprezentate în securitatea cibernetică, în aproape jumătate dintre companiile mari

Publicat:

In 45% dintre marile companii, proporția de femei care lucreaza in departamentele de securitate IT este mai mica decat cea din cazul restului de departamente ale companiei. Cu toate acestea, doar 37% dintre aceste organizații au pus in aplicare sau au luat in calcul programe care sa aduca mai multe femei in securitatea cibernetica, arata un studiu realizat de 451 Research in randul liderilor din domeniul securitații. O forța de munca diversa aduce noi talente intr-o organizație, precum și rezultate mai bune de business. De exemplu, cele mai diverse intreprinderi la nivel mondial obțin venituri…

Citeste articolul mai departe pe amosnews.ro…  

Sursa articol: amosnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zece liceeni din Buzau merg la etapa naționala a concursului de securitate și sanatate in munca „Știu și aplic” (VIDEO)

17:35, 05.04.2024 - Etapa județeana a Concursului Național „Stiu și aplic – Securitatea și Sanatatea in Munca se deprind de pe bancile școlii!” 2024 a fost gazduita și anul acesta de Liceul Tehnologic „Henri Coanda”.   46 de elevi, din 8 unitati de invațamant cu profil tehnic, profil teoretic și invațamant profesional…

Efectele negative ale intrarii in Schengen: Jumatate din forta de munca asiatica din Romania ar putea pleca in Occident

16:10, 01.04.2024 - Dupa ce Romania va intra in Schengen, o treime sau chiar jumatate din forta de munca asiatica prezenta in Romania ar putea pleca in Occident, unde salariile sunt mult mai mari, a declarat la ZF Life Paula Rusu, managing partner la Today Workforce, potrivit Mediafax.”Schengenul va fi un moment interesant.…

Jumatate din forta de munca asiatica din Romania va pleca in Occident

18:45, 31.03.2024 - Paula Rusu, managing partner la Today Workforce, a declarat la ZF Live ca se asteapta ca odata ce Romania va intra in Schengen, o treime sau chiar jumatate din forta de munca asiatica prezenta in Romania sa plece in Occident, acolo unde salariile sunt mult mai mari, potrivit mediafax. „Schengenul…

Securitatea și sanatatea in munca – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din Romania

11:26, 28.03.2024 - Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura intregului personal condiții sigure de munca. Acest lucru este reglementat legal printr-o ramura a Protecției Muncii, numita Securitate și Sanatate in Munca, ce definește totalitatea masurilor…

Companiile afirma ca au nevoie de peste 6 luni pentru a ocupa posturile de securitate cibernetica

13:50, 06.03.2024 - Cel mai recent sondaj Kaspersky a constatat ca 48% dintre companii au nevoie de peste jumatate de an pentru a gasi un profesionist calificat in securitate cibernetica. Lipsa experienței dovedite a fost citata drept una dintre cele mai mari provocari, alaturi de costul ridicat al angajarii și concurența…

Companiile care au testat saptamana de munca de 4 zile sunt incantate de rezultate. Jumatate au decis sa nu revina la vechiul program

08:05, 03.03.2024 - Mai puține ore de lucru sporesc productivitatea unei companii, arata un studiu recent din Marea Britanie. Potrivit rezultatelor studiului, modelul saptamanii lucratoare de patru zile avantajeaza atat companiile, cat și angajații, relateaza ABC News.

Catalin Gherzan: Sanatate sau sistem bolnav? Jumatate din forța de munca a Romaniei pe concediu medical!

05:50, 22.02.2024 - Catalin Gherzan: Sanatate sau sistem bolnav? Jumatate din forța de munca a Romaniei pe concediu medical! Statisticile recente privind numarul concediilor medicale din Romania au declanșat o serie de intrebari și ingrijorari. ”Daca aproape 50% din salariații țarii au avut nevoie de concediu medical intr-un…

Directiva NIS2: Implicațiile și entitațile vizate de cea mai recenta legislație de securitate cibernetica din UE

12:10, 21.02.2024 - ESET saluta adoptarea celei de-a doua Directive privind securitatea rețelelor și a informațiilor (NIS2) de catre legiuitorii UE, care urmarește consolidarea rezilienței cibernetice in intreaga Uniune. Noua legislație raspunde creșterii dependenței sectoarelor critice de digitalizare și a expunerii acestora…


Ce parere ai despre aceasta stire?