Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Femeie din Bistrița, găsită moartă într-un pârâu

Publicat:

Trupul neînsuflețit al unei femei a fost gasit sâmbata dimineața, într-un pârâu din zona industriala a municipiului Bistrița, cunoscut sub numele de .

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Reșița. O femeie a fost gasita moarta in casa, iar tatal ei a fost dus la spital. In locuința se simțea miros de gaz

12:05, 12.04.2024 - O femeie a fost gasita moarta in casa, iar tatal ei a fost dus la spital, in stare de inconștiența. Cei doi ai fost gasiți de un vecin care a semnalat ca in locuința se simte miros de gaz, transmite IPJ Caraș-Severin.

Femeie gasita moarta in locuinta, dupa ce mama sa a anunțat poliția ca nu poate lua legatura cu ea

23:05, 19.03.2024 - O femeie in varsta de 38 de ani a fost gasita decedata in propria locuinta din Timisoara. Mama ei a fost cea care a alertat autoritatile, dupa ce fiica sa nu i-a raspuns la telefon mai multe zile. ”La data de 19 martie a.c., in jurul orei 19:00, politistii Sectiei 1 Timisoara au fost sesizati de…

Femeie in varsta de 38 de ani gasita moarta in locuinta, dupa ce mama sa a anunțat poliția ca nu poate lua legatura cu ea

22:20, 19.03.2024 - O femeie in varsta de 38 de ani a fost gasita decedata in propria locuinta din Timisoara. Mama ei a fost cea care a alertat autoritatile, dupa ce fiica sa nu i-a raspuns la telefon mai multe zile.

Femeie tanara, gasita moarta pe un camp din Dambovița. Disparuse de acasa de cateva zile

09:35, 20.02.2024 - Cadavrul unei femei in varsta de 35 de ani a fost gasit vineri, 16 februarie 2024, pe un camp din extravilanul localitații Barbuceanu, județul Dambovița. Dispariția ei fusese anunțata de fratele sau.

O femeie de 35 de ani, data disparuta de familie, a fost gasita moarta din cauza frigului, pe un camp

11:51, 19.02.2024 - O femeie de 35 de ani din localitatea damboviteana Butimanu, data disparuta de cateva zile de familie, a fost gasita moarta pe un camp, decesul survenind, cel mai probabil, din cauza frigului, informeaza, luni, IPJ Dambovita.

Caz halucinant in Vaslui. O femeie a fost gasita moarta in casa amantului ei. Ar fi fost ucisa cu un topor

17:20, 12.02.2024 - Caz ingrozitor in Vaslui. O femeie a fost ucisa in timp ce se afla in casa amantului ei. Conform primelor informații, femeia ar fi fost omorata cu un topor. Tragedia s-a produs in urma cu o noapte, iar femeia a fost descoperita fara suflare.

Femeie gasita decedata intr-un baraj de pe raul Olt

14:51, 12.02.2024 - O femeie de 70 de ani din municipiul resedinta a fost gasita decedata in raul Olt, au anuntat, luni, reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Valcea, potrivit Agerpres.Purtatorul de cuvant al Politiei Valcea, Loredana Sandu, a precizat ca batrana ar fi plecat de dimineata de acasa…


Ce parere ai despre aceasta stire?