Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FCSB se îndepărtează de titlu: a remizat cu FC Viitorul și este la cinci puncte distanță față de liderul CFR Cluj

Publicat:

Formatia FCSB a remizat, duminica, in deplasare, scor 1-1, cu echipa FC Viitorul, intr-un meci din etapa a sasea a play-off-ului Ligii I, rezultat in urma caruia diferenta in clasament a bucurestenilor fata de liderul CFR Cluj este de cinci puncte, relateaza News.ro.

Citește și: Meci DRAMATIC la pentru Romania: a PIERDUT meciul cu Franța

Au marcat ’80 pentru FC Viitorul si Gnohere ’68 pentru oaspeti, intr-un moment in care FCSB era in inferioritate numerica.

In minutul 61, de la oaspeti a fost eliminat , dupa ce a primit al doilea cartonas…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat costa prima mașina electrica produsa in Romania

16:15, 20.03.2024 - Romania are mașina ”ei” electrica! Prima mașina electrica produsa in Romania a fost prezentata, zilele trecute, la Academia Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu” din Sibiu, in cadrul unei manifestari stiintifice dedicate noilor tehnologii. Florin Dehelean, unul dintre investitori, a declarat ca mașina…

CSM Reșița pleaca dupa puncte la Pitești

09:25, 14.03.2024 - REȘIȚA – CSM Reșița va intalni sambata, 16 martie, de la ora 14, in deplasare, formația FC Argeș, in ultima etapa a Ligii 2! Finalul campionatului o gasește pe Reșița la mijlocul clasamentului, pe locul 9, cu 27 de puncte, din pacate fara șanse la play-off! Evoluția buna a echipei din ultima perioada…

Liderul PNL Cluj, dupa anunțul lui Iohannis privind candidatura pentru șefia NATO: „Este momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”

10:20, 13.03.2024 - Europarlamentarul Daniel Buda considera ca, experiența și pregatirea președintelui Klaus Iohannis, insoțite de calitațile sale personale, il fac un candidat potrivit pentru aceasta poziție cruciala.

Daniel Buda, liderul PNL Cluj, despre anunțul președintelui privind candidatura pentru șefia NATO. „A venit momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”.

09:55, 13.03.2024 - Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, este de parere ca președintele Klaus Iohannis este un „candidat potrivit” pentru șefia NATO, iar Romania ar putea sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței.

Super congresul PPE de la București: participa 2.000 de delegați + 13 șefi de state / Liderul PNL Cluj: „Romania devine capitala unde se iau deciziile pentru viitorul UE”

16:25, 04.03.2024 - Peste 2.000 de delegati din peste 40 de tari, printre care se vor numara presedintele Comisiei Europene, presedintele Parlamentului European, sefi de state si de guverne, presedintii de partide din partea Popularilor Europeni, dar si comisarii europeni care fac parte din familia politica a PPE, se vor…

Flavius Stoican: Cu Steaua ne vom vedea nivelul!

08:40, 19.02.2024 - REȘIȚA – Partida dintre CSM Reșița și CSA Steaua București din etapa a XVI-a a Ligii 2 va avea loc sambata, 24 februarie, de la ora 11, pe stadionul din Valea Domanului. Formația antrenata de Flavius Stoican este pe locul 12, cu 20 de puncte, in timp ce Steaua este pe 7, cu 22 de puncte! Miza este mai…

Fotbal, Liga 4: Victoria Viișoara intalnește in weekend, in primul amical, pe liderul ligii a patra din Salaj, Luceafarul Balan!

16:56, 02.02.2024 - Dupa ce la inceputul acestei saptamani formația Victoria Viișoara a revenit la pregatiri, aceasta va juca in weekend un prim meci de pregatire. Astfel duminica 4 februarie, de la orele 12.00, formația viișoreana va juca pe terenul Bazei Sportive din Viișoara, cu Luceafarul Balan, echipa ce este in acest…

Gigi Becali i-a decis viitorul lui Elias Charalambous » Ironie pentru Adrian Mutu: „Vulpea cand n-ajunge la struguri zice ca sunt acri”

14:10, 23.01.2024 - Gigi Becali (65 de ani), patronul celor de la FCSB, a decis sa ii prelungeasca angajamentul antrenorului Elias Charalambous (43 de ani), in contextul victoriei obținute de liderul Ligii 1, scor 4-0, impotriva locului 13 din campionat, UTA. Cu un avans de 11 puncte fața de CFR Cluj și Rapid, Gigi Becali…


Ce parere ai despre aceasta stire?