Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fata lui Adi Minune a născut. Carmen Simionescu a adus pe lume o fetiță

Publicat:

Bucurie mare in familia lui . Fiica sa, Carmen, a devenit mamica pentru prima oara. și soțul ei, , au devenit parinți pentru prima oara ieri, 1 august, parinți, pentru prima oara. Fetița lor a venit pe lume in jurul orei 13:00 și este perfect sanatoasa. Carmen a nascut prin cezariana. Micuța a primit numele Sofia, potrivit spynews.ro. Post-ul Fata lui a nascut. a adus pe lume o fetița apare prima data in Libertatea .

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Cum arata acum fiica Amaliei și a lui Radu Bobelica de la Mireasa, sezonul 4. Cum se ințeleg cei doi parinți cei doi, dupa desparțire / FOTO

10:45, 07.03.2024 - La scurt timp dupa ce s-a desparțit de Madalina, Radu Bobelica a reușit sa treaca peste separare, astfel ca și-a refacut rapid viața. Fostul concurent al emisiunii s-a indragostit nebunește chiar de Amalia, fosta iubita a lui John de la Mireasa sezon 4. Cei doi au impreuna o fetița. Iata cat de mare…

Mircea Bravo a devenit tatic! Soția celebrului vlogger a nascut o fetița: „Seamana mult cu mine” / FOTO

13:45, 22.02.2024 - Mircea Bravo are toate motivele sa radieze de fericire! Celebrul vlogger a devenit tatic pentru prima oara! Ce imagine emoționanta a postat pe o rețea de socializare. Georgiana, partenera de viața a actorului, a nascut o fetița.

Acces Direct. Doi parinți iși cauta copilul despre care li s-a spus ca a murit in spital, in urma cu 44 de ani. De ce cred amandoi ca fiica lor traiește / VIDEO

17:35, 05.02.2024 - Angela și Ion au devenit parinți in urma cu 44 de ani, atunci cand femeia a adus pe lume o fetița. Micuța a fost nascuta prematur la un spital din Alexandria, dar la atația ani distanța, cei doi cred ca, de fapt, fiica lor a fost furata din spital și data altei familii.

George Piștereanu a devenit tata pentru prima data. Soția lui, Gigi Grasu a nascut o fetița. Ce nume au ales pentru fiica lor / FOTO

12:35, 26.01.2024 - Pentru George Piștereanu ziua de 26 ianuarie 2024 este una cu totul speciala. Soția lui, Gigi Grasu, a nascut astazi o fetița, iar actorul a postat și primele imagini cu noul membru al familiei. Ce nume au ales cei doi pentru fiica lor.

Bianca Dragușanu, videoclip emoționant cu fiica ei. Ce pasiune a moștenit Sofia de la mama sa: „E o fetița absolut superba!”

11:30, 26.01.2024 - Bianca Dragușanu a publicat un videoclip emoționant cu fiica ei pe rețelele sociale. Sofia s-a lasat filmata in ipostaze adorabile. Mai mult, se pare ca micuța a moștenit o pasiune neașteptata de la mama ei.

Fiica lui Tzanca Uraganu și a Alinei Marymar, probleme de sanatate. Ce a pațit micuța Anastasia: „M-am speriat...” / FOTO

09:40, 19.01.2024 - Alina Marymar și-a speriat fanii cu ultima postare pe care a facut-o pe rețelele de socializare. Iubita cantarețului de manele Tzanca Uraganu a transmis ca fiica ei se confrunta cu probleme de sanatate. Iata ce a pațit micuța Anastasia!


Ce parere ai despre aceasta stire?