Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Familia tinerei împuşcate în Italia, devastată. Vezi ce spun părinţii Amaliei!

Publicat:

, targujianca de 25 de ani impuscata in cap in Italia, este in doliu de la aflarea vestii. Parintii fetei dar si fiul ei de cinci ani asteapta sa ajunga acasa trupul neinsufletit al acesteia. a plecat in Italia acum doi ani, impreuna cu concubinul ei si lucra intr-o...

Citeste articolul mai departe pe pandurul.ro…  

Sursa articol: pandurul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Italia: Un barbat i-a terorizat și i-a stors de bani pe parinții sai, apoi s-a filmat distrugandu-le casa cu un cuțit

07:25, 18.04.2024 - Un barbat in varsta de 40 de ani este judecat, acuzat de maltratarea parinților sai in varsta, de un episod de șantaj și unul de tentativa de șantaj impotriva surorii sale. Acesta și-ar fi maltratat parinții ani de zile, pana cand, pentru a-i convinge sa-i dea bani, s-a filmat cu telefonul mobil in…

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Parinții romani care locuiesc in Italia, bonus pentru gradinița. Suma se ridica la 3.600 de euro

11:35, 14.03.2024 - Parinții romani care locuiesc in peninsula pot primi un bonus pentru gradinița copiilor. Suma poate ajunge pana la 3.000 de euro. Cererile pot fi depuse pana la data de 31 decembrie 2024, daca sunt respectate naumite cerințe obligatorii.

Parinții care și-au torturat fiul pentru ca e gay: „Ori te intorci la normalitate, ori te arunc de la balcon!”

17:20, 24.01.2024 - Un incident șocant care a avut loc in Italia nu a ramas fara urmari. Doi parinți au fost condamnați la un an și patru luni și, respectiv, doi ani de inchisoare, dupa ce și-au torturat fiul pentru ca e gay.

A fost elucidat misterul in cazul Andreei Rabciuc, sportiva romanca disparuta acum doi ani in Italia. Ce s-a intamplat, de fapt, cu cadavrul tinerei

20:16, 21.01.2024 - La doi ani de cand Andreea Rabciuc, sportiva romanca disparuta in Italia, a fost data sub urmarire, au ieșit noi detalii la iveala in cazul anchetei sale. Iata ce s-a intamplat, de fapt, cu cadavrul tinerei!


Ce parere ai despre aceasta stire?