Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Extravaganțe, cadouri și tigri în cușcă! Legăturile liderului cecen Kadîrov cu fotbaliștii români. Povești dintr-o altă lume

Publicat:

Ramzan Kadirov este stapanul absolut al Ceceniei, dominand regiunea Caucazului. Presa internaționala a scris de mai multe ori ca barbatul de 43 de ani conduce prin frica și teroare. Este unul dintre protejații lui Vladimir Putin și fost acuzat, printre altele, de-a lungul timpului, de tortura, de asasinate și de inchiderea in lagare de concentrare a membrilor minoritaților sexuale. Libertatea a scris, sambata, citand The Guardian, despre temutele trupe cecene ale morții care bantuie peste tot in Europa și ucid oponenții regimului de la Groznii. Pana la urma "Groznii" in limba rusa inseamna "spaima".…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciclonul care a lovit Europa ajunge in Romania. Cele mai afectate zone, unde sunt așteptate ninsori

07:35, 29.02.2024 - Ciclonul care a facut ravagii in Europa ajunge și in Romania. De joi noapte se așteapta precipitații in special incepand din noaptea de joi spre vineri in zonele Banatului, Munteniei, sudului Crișanei și al Transilvaniei. La munte se vor inregistra precipitații mixte.

Iarna nu se lasa dusa prea ușor! Șefa ANM anunța ca vremea se schimba radical: ”Vor incepe și precipitațiile”

13:00, 28.02.2024 - Iarna nu se lasa și deși finalul lunii februarie a venit cu vreme de primavara, un nou ciclon va lovi Europa. Șefa Agenției Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, a anunțat marți ca in perioada urmatoare sunt prognozate ploi, ninsori și chiar viscol in mai multe țari.

Locul unic din Romania, unde turiștii pot sa ”mearga pe apa”. Se afla la cațiva kilometri de București și este destinația perfecta pentru o vacanța de weekend / FOTO

17:45, 27.02.2024 - Un loc din Romania le ofera turiștilor o experiențp unica in Europa. Se spune ca este singurul in care turiștii pot sa ”mearga pe apa”. Are un peisaj care iți taie rasuflarea și vestea buna este ca se afla la doar cațiva kilometri distanța de București. Iata unde poți sa mergi cu familia și prietenii,…

Rebelii houthi au scos din funcțiune cabluri subcvatice care leaga Europa de Asia

11:16, 27.02.2024 - Patru cabluri de comunicații subacvatice intre Arabia Saudita și Djibouti au fost scoase din funcțiune in ultimele luni, probabil ca urmare a atacurilor rebelilor houthi din Yemen, susținuți de Iran, potrivit unui raport publicat de site-ul israelian de știri Globes, citat de Jerusalem Post.

Europa este singura acasa. O analiza de Joschka Fischer, fost ministru de Externe al Germaniei

06:50, 27.02.2024 - BERLIN - Situația Europei in 2024 este dificila, chiar periculoasa. In Ucraina, razboiul de agresiune al președintelui rus Vladimir Putin- un efort de a șterge țara de pe harta și de a-i anexa teritoriul - intra in al treilea an.

Orașul din Europa care va avea primul aeroport din UE cu o podgorie pe acoperiș. Imagini cu terminalul care va fi acoperit cu vița de vie

11:45, 26.02.2024 - Aeroportul dintr-un cunoscut oraș european va avea o podgorie pe acoperiș, devenind probabil primul terminal din Europa cu o asemenea amenajare. Proiectul ambițios face parte din renovarea terminalului pentru zboruri internaționale.

Istoric america: Rusia duce doua razboaie in paralel, unul clasic in Ucraina și un altul invizibil, de propaganda in Europa. Ce șanse are sa le caștige?

14:40, 25.02.2024 - Timothy Snyder, un renumit istoric american, avertizeaza ca Rusia duce doua razboaie in paralel, unul clasic in Ucraina și un altul invizibil, de propaganda, in Europa și SUA, menit sa faca oamenii sa creada ca Moscova este invincibila și ca orice ajutor pentru Kiev este inutil, potrivit EFE.

Peștera care a atras peste 70.000 de vizitatori, de vazut in Romania. Este cel mai vizitat obiectiv turistic din Gorj

22:05, 09.02.2024 - Peștera Polovragi este cel mai vizitat obiectiv turistic din județul Gorj, peste 70.000 de vizitatori trecand pragul monumentului natural aflat in Cheile Oltețului, cel mai ingust canion din Europa.


Ce parere ai despre aceasta stire?