Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Expoziție de linogravuri realizate de copii, la Muzeul de Istorie

Publicat:

pune la dispoziția publicului vizitator pe toata perioada lunii septembrie, in Sala de expoziții Cafeteria a Muzeului de Istorie, o expoziție de linogravuri in care au fost reunite cele mai bune lucrari realizate de copii in anul 2017 in cadrul atelierului "Alternative ...

Citeste articolul mai departe pe monitorulsv.ro…  

Sursa articol: monitorulsv.ro


Stiri pe aceeasi tema

De pe facebook pe simezele Muzeului de Istorie din Suceava

18:40, 23.04.2024 - In perioada 18 aprilie-23 mai 2024, Muzeul Național al Bucovinei organizeaza o expoziție cu lucrarile realizate de participanții la concursul de caligrafie Istoria scrisa frumos. Sa scriem caligrafic despre personalitați ale Bucovinei, care s-a desfașurat in luna martie, pe pagina de facebook a Muzeului…

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnaziala “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strangere de fonduri pentru adapostul de caini, expoziție de lucrari de arta realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombola

16:56, 17.04.2024 - VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnaziala “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strangere de fonduri pentru adapostul de caini, expoziție de lucrari de arta realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombola VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnaziala “Mihai…

VIDEO: Cea mai calduroasa zi de 15 aprilie din istorie! Mai mulți copii s-au scaldat in Ialomița

21:55, 15.04.2024 - @gazeta.dambovitei #gazetadambovitei #videoviral #fypシ #5pasidebine #dambovita #canicula #raulialomita ♬ sunet original – Gazeta Damboviței   15 aprilie intra in istorie ca cea mai calduroasa zi de la inceputul masuratorilor meteorologice. Au fost temperaturi aproape caniculare in unele zone ale țarii.…

Micro-expoziție „Piese de excepție din colecțiile Muzeului de Istorie a Moldovei”: Lucrarea alegorica „Unirea Principatelor”

12:35, 13.03.2024 - Lucrarea alegorica „Unirea Principatelor” este un obiect de patrimoniu important din colecțiile Muzeului Unirii din Iași care a fost selectat pentru a fi prezentat in cadrul unei noi micro- expoziții din seria „Piese de excepție din colecțiile Muzeului de Istorie a Moldovei”, in contextul implinirii…

Adio, Petre Butufei!

13:10, 07.03.2024 - Ne-a parasit un simbol al Petrolului – Petre Butufei, un adevarat fundaș “de fier”, un capitan, un om care și-a pus, aproape toata cariera, in slujba „galben-albaștrilor”. Nascut pe 29 iunie 1955, la Provița de Sus, Petrica Butufei a debutat pentru Petrolul pe 22 august 1976, evoluand, neintrerupt,…

O calatorie prin istorie: De la deschiderea muzeului Brukenthal, la victoria comuniștilor in Moldova

09:05, 25.02.2024 - Pe 25 februarie au avut loc momente cruciale, care au modelat lumea culturala, politica și sociala. De la inaugurarea unor instituții de cultura care pastreaza patrimoniul comun, pana la schimbari politice care au reconfigurat harta puterii și discursuri care au zguduit temeliile ideologice, aceasta…

Expoziție cu fotografii ale unor picturi realizate de Mitropolitul Anastasie Crimca, la ...

15:36, 30.01.2024 - Spitalul Clinic de Urgența „Sfantul Ioan cel Nou" din Suceava gazduiește, timp de o luna, in sala de conferințe „Vasile Andriu", expoziția de fotografie „Tamaduiri minunate", care surprind „pildele biblice zugravite in fresca Bisericii Pogorarea Sfantului ...

Marcel Pascal: "Școli de stat au existat mereu și statul intotdeauna a fost interesat de ele"

10:20, 27.01.2024 - Politicul se implica mereu in procesele educaționale, dar educația intotdeauna se afla in urma schimbarilor care au loc. O astfel de opinie a exprimat Marcel Pascal, custodele Muzeului de Istorie a Educației din Moldova, intr-un interviu acordat Noi.md. Potrivit lui, daca vorbim despre idealul pedagogic,…


Ce parere ai despre aceasta stire?