Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Explozie puternică la Milano. Trei persoane au ajuns la spital, iar alţii 33 au fost răniţi în urma deflagraţiei

Publicat:

Explozie puternica la periferia orasului italian Milano. 33 de oameni au fost raniti in urma deflagratiei care s-a produs la o uzina de reciclare a deseurilor industriale. Trei victime au fost internate in stare grava.Zeci de pompieri au intervenit pentru a stinge flacarile.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un microbuz s-a rasturnat in judetul Suceava: Cinci oameni au fost raniți și transportati la spital

08:15, 29.03.2024 - Un microbuz in care se aflau sase persoane s-a rasturnat, vineri, in judetul Suceava, la locul accidentului fiind trimise mai multe echipaje de interventie. Cinci persoane au nevoie de ingrijiri medicale, fiind transportate la spital, afirma reprezentantii ISU.

Explozie puternica in nordul Chinei. Un om a murit, iar alti 22 au fost raniti dupa ce un restaurant a sarit in aer

09:26, 13.03.2024 - O explozie puternica a avut loc, miercuri, dimineata intr-un restaurant din provincia Hebei, in nordul Chinei, in urma careia un om a murit, iar alți 22 au fost raniți, potrivit unei evaluari initiale raportate de televiziunea de stat chineza, transmite AFP, potrivit Agerpres. 

(video) Explozie puternica in China. Un om a murit, iar alti 22 au fost raniti, dupa ce un restaurant a luat foc

08:10, 13.03.2024 - O persoana a fost ucisa si 22 ranite, in urma unei explozii care a distrus un restaurant din provincia chineza Hebei, avariind grav masinile si lasand resturi imprastiate pe strazile din jur, transmite observatornews.ro.

18 raniți dupa o explozie puternica la o centrala electrica din Rusia. Trei persoane sunt date disparute

07:51, 06.03.2024 - Trei persoane sunt date disparute si 18 au fost ranite dupa o explozie la centrala electrica Shagonar din indepartata regiune rusa Tuva, a declarat, miercuri, seful regiunii, Vladislav Khovalyg, citat de Reuters.

Explozie puternica intr-un spital din Ploiesti! O femeie in varsta de 80 de ani a suferit arsuri

15:20, 26.02.2024 - O explozie puternica a avut loc intr-un spital din Ploiesti! O femeie in varsta de 80 de ani a suferit arsuri. Potrivit primelor informații, victima prezinta arsuri pe aproximativ 20% din corp și la nivelul cailor aeriene.

Explozie intr-o casa din Timișoara. Șase persoane, printre care și copii, au ajuns la spital

10:15, 11.02.2024 - Pompierii timișoreni au intervenit de urgența, sambata dupa masa, dupa ce un apel la 112 venit la ora 14:21 anunța o explozie produsa la o... The post Explozie intr-o casa din Timișoara. Șase persoane, printre care și copii, au ajuns la spital appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Explozie intr-o casa din Timișoara. Șase persoane, printre care și copii, au ajuns la spital

21:15, 10.02.2024 - Pompierii timișoreni au intervenit de urgența, sambata dupa masa, dupa ce un apel la 112 venit la ora 14:21 anunța o explozie produsa la o... The post Explozie intr-o casa din Timișoara. Șase persoane, printre care și copii, au ajuns la spital appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Cinci raniți in accidente petrecute in județul Argeș

10:45, 02.02.2024 - Cinci persoane au fost ranite, azi noapte, in accidente rutiere petrecute in județul Argeș. Doi dintre raniți au fost transportați la spital. Evenimentele rutiere au avut loc in comunele Mozaceni, Țițești și Baiculești, potrivit incomod-media.ro . De fiecare data, a fost vorba despre vehicule care au…


Ce parere ai despre aceasta stire?