Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Explozie în Manhattan, New York. Poliţia a intervenit în forţă

Publicat:

Unele linii de metrou erau in curs de evacuare. din a anuntat de asemenea ca intervenea la un incident la o statie de autobuz a in centrul Manhattanului.

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Protestatarii din Georgia au fost dispersati cu forta din fața Parlamentului care dezbate controversata lege privind „agentii straini”

00:45, 17.04.2024 - Politia din Georgia a inceput marti sa evacueze manifestantii din jurul Parlamentului, in timp ce legislatorii dezbateau un proiect de lege privind „agentii straini”, pe care opozitia il denunta ca fiind autoritarist si de inspiratie rusa, relateaza News.ro.

VIDEO - Proteste violente in Georgia, in fața Parlamentului: forțele de ordine au intervenit in forța

22:55, 15.04.2024 - Poliția din Tbilisi a reținut mai mulți protestatari din fața parlamentului georgian, unde are loc o manifestație impotriva unei legi „cu privire la transparența influenței straine", a informat presa georgiana. Tot azi, in Parlamentul din Georgia, a avut loc inclusiv o bataie pe aceasta tema.

VIDEO | Poliția a descins cu forța in casa președintelui țarii: Peste 40 de agenți și magistrați prezenți la descindere / Acuzații de imbogațire ilicita in Peru

10:35, 30.03.2024 - Domiciliul presedintei peruane Dina Boluarte a fost perchezitionat vineri seara, in cadrul unei anchete pentru imbogatire ilicita, presedinta Peru fiind suspectata ca nu a declarat in patrimoniul sau o colectie de ceasuri de lux, informeaza AFP si EFE. Potrivit unui document al politiei, la care…

Poliția a intervenit in forța in cazul unui conflict exploziv intre vecini, cu agresiuni ...

12:20, 28.03.2024 - Polițiștii au intervenit in forța, cu mandate de la instanța, intr-o locuința din comuna Vama, dupa ce un scandal de la hotar a ajuns extrem de departe, cu infracțiuni repetate de furt, loviri și amenințari cu incendierea.Inca din luna noiembrie a anului trecut, la Postul de Poliție Vama au fost ...

FOTO-VIDEO Bataie intre doua grupari la Botoșani: pumni și picioare in strada / Mascații au intervenit in forța

19:31, 24.02.2024 - O bataie intre mai multe persoane a avut loc sambata, pe o strada din municipiul Botosani, iar in urma conflictului trei dintre acestea au ajuns la spital, iar 11 sunt la sediul politiei pentru audieri, informeaza News.ro. Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Botosani au anuntat…

Impușcaturi in metroul din New York: un mort și cinci raniți grav | Atacatorul a fugit: "Ești cautat de cei mai buni detectivi din lume"

08:46, 13.02.2024 - Poliția din New York a anunțat ca este in cautarea unui barbat inarmat care a deschis focul luni intr-un tren de metrou și pe peronul unei stații din Bronx, omorand un om și ranind alte cinci persoane.


Ce parere ai despre aceasta stire?