Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV/ Simona Gherghe, despre întoarcerea la emisiune: «Mama va sta cu Nuchi cât voi fi plecată»

Publicat:

E saptamana viitoare, pe 31 octombrie – implinește 40 de ani! -, iar vedeta a primit deja de la soț o parte din cadou: o minivacanța peste hotare, mai exact, un weekend romantic in doi. Va fi prima oara cand va sta desparțita mai mult de cateva ore de , fetița ei de doar cinci luni, pe care o alinta Nuchi și pe care a botezat-o la sfarșitul lui septembrie . O va lasa insa in grija unei persoane in care are incredere 100%: mama ei. Aceeași care va vedea de bebelușa și cand Simona se va intoarce la emisiunea ei de la Antena 1, “Acces direct”. Simona e topita dupa…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Orașul din Europa care interzice inghețata dupa miezul nopții. De ce au luat autoritațile aceasta decizie 

10:05, 22.04.2024 - Vești proaste pentru turiștii care vor ajunge in Milano! Autoritațile au decis ca, dupa miezul nopții, nu vor mai putea manca inghețata. De ce au luat autoritațile o astfel de decizie. 

Cine e Alexandru Sabadeanu, care a primit cuțitul de aur la „Chefi la cuțite” de la Orlando Zaharia. „Am inceput sa gatesc in timpul facultații”

13:10, 09.04.2024 - Alexandru Sabadeanu a primit cuțitul de aur de la Orlando Zaharia in ediția aseara de la „Chefi la cuțite”, sezonul 13. In emisiunea culinara de la Antena 1, concurentul a și povestit cum a inceput sa fie pasionat de bucatarie. Alexandru Sabadeanu l-a convins cu un desert pe Orlando Zaharia sa-i dea…

Albaiulian beat la volan. A fost depistat in trafic dupa miezul nopții

13:50, 14.03.2024 - La data de 14 martie 2024, in jurul orei 00.30, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un tanar de 29 de ani, din municipiul Alba Iulia, in timp ce conducea un autoturism, pe B-dul Revoluției din Alba Iulia, fiind sub influența bauturilor alcoolice. In urma testarii conducatorului auto, cu aparatul…

Oprit in trafic aproape de miezul nopții, a ieșit pozitiv la metamfetamina și canabis

14:50, 08.03.2024 - Un tanar in varsta de 31 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism prin Campulung Moldovenesc, a ieșit pozitiv la doua substanțe interzise, dupa ce polițiștii l-au oprit in cadrul unui acțiune de monitorizare, supraveghere și control al traficului rutier, pe Calea Bucovinei din Campulung ...

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, glumele zilei in emisiune. Asistenta TV și-a surprins colegii: „Ca sa fiu invidioasa pe voi...”

08:55, 21.02.2024 - Daca Ramona Olaru i-a obișnuit pe telespectatorii de la Antena 1 cu o gluma pe care o zice zilnic in emisiune, iata ca in aceasta dimineața a spus doua glume. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani și-a surprins colegii de breasla.

Neatza cu Razvan și Dani. Mesajul transmis de Ramona Olaru cu privire la luna februarie. Gluma spusa de asistenta TV

09:10, 02.02.2024 - Emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1 este plina de umor și reușește sa aduca zambetul pe buze tuturor telespectatorilor, deoarece Ramona Olaru spune zilnic glume. In aceasta dimineața, asistenta TV a transmis un mesaj cu privire la luna februarie. Iata ce banc a spus vedeta!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, doza de umor in emisiune. Ce gluma a spus asistenta TV: „Daca te crezi prea...”

08:50, 26.01.2024 - Ramona Olaru a adus doza de umor in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și cu siguranța și pe telespectatori. Iata ce gluma a spus vedeta!


Ce parere ai despre aceasta stire?