Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV - Raportul MCV, între realitate şi ficţiune: Lista celor 20 de erori factuale şi aprecieri subiective din raport

Publicat:

a publicat marti, 22 octombrie, Raportul MCV pe 2019. Documentul releva un peisaj sumbru am justitiei autohtone, expertii europeni constatand regrese in aproape toate domeniile supuse verificarii. Documentul contine insa si erori factuale, aprecieri subiective si omisiuni grave.

Raportul MCV poate fi consultat AICI! (.pdf)

"Diversitatea opiniilor exprimate de diferiți interlocutori romani constituie un element important pentru o dezbatere deschisa și transparenta. Comisia iși intemeiaza evaluarea pe toate sursele disponibile, ținand seama și de opiniile divergente",…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Necesitatea integrarii complete a Romaniei și Bulgariei in Schengen, subliniata in raportul Comisiei Europene

18:20, 16.04.2024 - Comisia Europeana a publicat un raport care arata ca normele spațiului Schengen sunt bine aplicate, subliniind insa unele lacune in materie de implementare. Documentul invoca și necesitatea unei decizii a Consiliului UE privind integgrarea deplina a Romaniei și Bulgariei.

CE a publicat raportul Schengen 2023-2024. Aderarea incompleta a Romaniei și Bulgariei la spatiul Schengen, o lacuna de implementare

16:51, 16.04.2024 - Comisia Europeana a publicat marti un raport privind starea spatiului Schengen in 2023 si stabileste prioritatile pentru anul in curs. Documentul evoca „masurile istorice” pentru aderarea Romaniei și Bulgariei la spatiul Schengen aerian și maritim, și amintește neaderarea cu granițele terestre ca pe…

Deputat Cristina Burciu: PNL acționeaza pentru consolidarea guvernanței invațamantului preuniversitar din Romania

19:05, 21.03.2024 - Conducerea liberala a Ministerul Educației a prezentat raportul „Reforma invațamantului preuniversitar in Romania: consolidarea sistemelor de guvernanța, de evaluare și de sprijin”, parte componenta a proiectului național „Consolidarea guvernanței invațamantului preuniversitar din Romania”, finanțat…

Care sunt salariile din Armata Romana, de la tinerii recruți la maior

13:56, 20.03.2024 - Ministerul Apararii Naționale (MApN) a demarat, in februarie, o campanie de recrutare, punand la bataie 5.093 locuri de soldați și gradați profesioniști. Spre surpriza multora, cererea a fost destul de mare, peste oferta disponibila, ceea ce inseamna ca salariile și beneficiile oferite de Armata Romana…

Camera de Conturi Timiș face publica lista afaceriștilor favorizați de administrația Fritz: Erori pe linie in raportarea banilor incasați!

10:45, 07.03.2024 - Camera de Conturi Timiș arunca in aer așa-zisa transparența clamata de administrația Fritz. Lista neregulilor constatate de auditori la Primaria Timișoara e extrem de mare și include raportari incorecte ale datelor, umflarea unor active prin menținerea unor proiecte deja finalizate in contabilitate.…

Rusia se bazeaza pe stocurile vechi dupa ce a pierdut un numar „uluitor” de 3.000 de tancuri in Ucraina, conform unui important centru de cercetari militare

16:41, 13.02.2024 - Rusia a pierdut peste 3000 de tancuri in razboiul cu Ucraina, dar dispune de suficiente stocuri de blindate de calitate mai slaba, care pot inlocui pierderile timp de mai multi ani, arata raportul anual privind echilibrele militare publicat de Institutul International de Studii Strategice (IISS) din…

BILANȚ. An bogat in proiecte pentru Sancraiu de Mureș

14:05, 06.02.2024 - Primarul comunei Sancraiu de Mureș, Petru Ionuț Budian, a prezentat public, in urma cu cateva zile, Raportul de activitate al primarului și al aparatului de specialitate din cadrul Primariei Sancraiu de Mureș, pentru anul 2023. Documentul public este structurat in 35 de pagini și reprezinta, așa cum…

Critici de neconstituționalitate a operațiunii juridice “de comasare”  

10:46, 05.02.2024 - Av. Liviu Draganescu In conformitate cu dispozițiile art.1 alin. (3) din Legea 33/2007 privind organizarea și desfașurarea alegerilor pentru Parlamentul European, modificata și republicata: ”mandatul membrilor din Romania in Parlamentul European este de cinci ani”. Legea anterior menționata statueaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?