Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV / Primele declaraţii ale Mădălinei Ghenea după ce a născut o fetiţă:" A fost greu. Un travaliu foarte dificil"

Publicat:

a adus astazi pe lume primul ei copil, iar vedeta este mai fericita ca niciodata. Chiar daca nasterea a fost una nelipsita de complicatii, micuta ei este sanatoasa si, dupa cum a declarat chiar modelul, bebelusul este o minunatie!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, primele declarații dupa ce Costel Corduneanu a murit: „Te iubim, regele nostru”. A murit la 53 de ani, pe un pat de spital

16:10, 15.04.2024 - Astazi, Costel Corduneanu a murit pe un pat de spital in Targu Mureș, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu problemele de sanatate. Pe 23 aprilie, cel mai cunoscut interlop din Iași urma sa implineasca 54 de ani, iar acum, familia il plange și se roaga pentru sufletul lui.

Cristina Cioran, primele declarații dupa ce a cerut ordin de protecție impotriva lui Alex Dobrescu: „Fetița mea este prioritatea mea”

12:50, 15.04.2024 - Cristina Cioran a facut plangere la poliție impotriva lui Alex Dobrescu, tatal fiicei sale, și a cerut ordin de protecție. Vedeta a facut primele declarații despre aceasta situație și a precizat ca dorește prelungirea ordinului de protecție.Cristina Cioran este mai hotarata ca niciodata sa faca orice…

Star Matinal. Oana Zavoranu, primele declarații dupa ce a ajuns astazi in fața magistraților, in dosarul de șantaj. De ce vrea sa il traga la raspundere pe avocatul ei / VIDEO

12:35, 25.03.2024 - La finalul lunii februarie, Oana Zavoranu a ajuns in fața magistraților in dosarul in care este acuzata de șantaj. Astazi, bruneta a fost, din nou, la Curtea de Apel și susține ca iși va trage și avocatul la raspundere, dupa ce apele se vor liniști.

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

O femeie din raionul Singerei a nascut o fetița, in drum spre maternitate: Familia are inca 4 copii

17:10, 12.02.2024 - O femeie de 38 de ani din satul Pepeni, raionul Singerei, a nascut in timp ce era transportata spre maternitate, in mașina ambulanței. Femeia a adus pe lume o fetița perfect sanatoasa, aceasta mai are acasa inca 4 copii.

Mama din Galați, care și-a ucis fetița de 9 ani, locuia in chirie. Proprietara apartamentului a facut declarații: ”Stiam ca are...”

20:50, 31.01.2024 - Mama criminala din Galați locuia cu chirie alaturi de fiicele sale, iar in acea locuința aveau loc toate scenel de coșmar. Proprietara care i-a inchiriat apartamentul a facut declarații, precizand ce detalii știa despre femeie. Micuța ei a fost supusa unor chinuri ingrozitoare, conform ranilor de pe…

Star Magazin. Dan Ciotoi, la un pas de moarte! Artistul a facut primele declarații dupa ce a fost operat de urgența: "Nu mai traiam..." / VIDEO

15:36, 31.01.2024 - Dan Ciotoi a facut primele declarații dupa ce a fost operat de urgența. Artistul a fost diagnosticat cu o boala grava și a vorbit despre starea actuala de sanatate, dupa ce a suferit intervenția chirurgicala care i-a salvat viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?