Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV! Dorian Popa a spus adevărul despre situaţia mamei sale în legătură cu dragostea

Publicat:

îsi iubeste enorm mama si a fost alaturi de ea întotdeauna. Astazi au fost invitati la emisiunea "Dincolo de aparente" si au povestit câteva lucruri pe care le-au trait pâna acum si care le-au marcat viata.

si fratele sau au fost crescuti doar de mama deoarece tatal "S-a speriat de responsabilitatea de sot, tata si stâlp al familiei", dupa cum a spus doamna , dar ea s-a descurcat si i-a crescut pe cei doi baieti asa cum a stiut mai bine.

Astazi, în cadrul emisiunii Dincolo de aparente,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce avere a ramas Catinca Roman dupa moartea mamei sale, Mioara Roman. Adevarul despre sumele de bani și datorii

16:25, 18.04.2024 - Catinca Roman, fiica regretatei Mioara Roman, a vorbit recent despre averea pe care o are, de fapt, de la parinții ei. Sora Oanei Roman recunoaște ca a avut perioade in care a dus-o foarte greu din punct de vedere financiar. Iata ce declarații a facut!

Doi thailandezi care fusesera rapiți de Hamas din Israel s-au casatorit dupa ce au fost eliberați: „Dragostea invinge intotdeauna”

16:15, 03.04.2024 - La patru luni dupa ce au fost eliberați din captivitatea Hamas, Nutthawaree Munkan și Boonthom Pankhong, doi thailandezi care lucrau in agricultura langa granița cu Gaza, s-au casatorit in cadrul unei ceremonii private, relateaza publicația israeliana Yedioth Ahronoth.Nutthawaree și Boonthom lucrau…

4 dintre cele mai stranse prietenii intre zodii. Legatura lor este pe viața!

20:15, 15.03.2024 - Cele mai stranse prietenii intre zodii:1.) Capricorn și TaurStabilitatea, loialitatea și rezistența sunt condițiile pe care Capricornul și Taurul le considera vitale in relațiile lor de prietenie.Cei doi formeaza o legatura de nedestramat, bazata pe valori comune și o abordare practica a vieții.Ambele…

Cioloș, despre scandalul Roșia Montana: Hai, Ponta, asuma-ți raspunderea. Explica-i și lui Marcel adevarul

15:15, 01.02.2024 - Dacian Cioloș afirma ca Victor Ponta este principalul vinovat pentru situația de la Roșia Montana. „Hai, Victor Ponta, fii curajos, asuma-ți raspunderea. Și explica-i și lui Marcel adevarul”, cere fostul premier. ”Cand nu fura pentru ei, pesediștii fura pentru alții. Așa se traduce situația de la Roșia…

Star Matinal. Valentin Sanfira, adevarul despre situația financiara a lui și a soției. Cum se descurca, de fapt: „Am apucaturi de bogat, dar nu...” / VIDEO

11:50, 31.01.2024 - Valentin Sanfira a spus adevarul despre situația financiara a lui și a soției sale, Codruța. Cum se descurca, de fapt. Ce a marturisit indragitul cantareț de muzica populara, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Calin Donca, adevarul despre colaborarea cu Dorian Popa, dupa ce a fost acuzat ca l-a țepuit. Vloggerul a investit in afacerea milionarului: „De ce sa minți, sa calomniezi?”

21:40, 30.01.2024 - Calin Donca a venit cu dovezi, dupa ce a fost acuzat de Dorian Popa ca l-a țepuit. Milionarul nu se lasa și spune ca vrea sa acționeze pe cale legala, pentru ca a fost defaimat chiar de vlogger, care pe langa ca ii era prieten, era și unul dintre oamenii cu care a colaborat.


Ce parere ai despre aceasta stire?