Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

​Europa League: PAOK, nfrngere cu Vidi. Ludogorets, remiză n Cipru, la Larnaca (Rezultatele serii)

Publicat:

Joi a avut loc etapa a treia a grupelor . Romanii ramași in competiție au avut rezultate mixte: Razvan Lucescu, Alin Toșca (PAOK) și () au pierdut, Cosmin Moți și (Ludogorets) au remizat, iar Alexandru Baluța () și () au obținut victorii. In alte partide, Betis a invins AC Milan in deplasare, iar Sevilla a reușit scorul serii, 6-0 cu .

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Europa League: Liverpool și AC Milan, eliminate in sferturi – Duelurile din semifinale

00:00, 19.04.2024 - AC Milan și Liverpool au parasit joi acest sezon al cupelor europene, dupa ce au fost eliminate din sferturile de finala ale Europa League. AS Roma, Atalanta și Leverkusen sunt primele echipe calificate in semifinale.

Continua din sezonul viitor pe banca colosului din Italia » Anunțul clubului: „Suntem incantați”

18:55, 18.04.2024 - Daniele De Rossi (40 de ani) a convins. Tehnicianul, instalat pe banca lui AS Roma in acest sezon dupa demiterea lui Mourinho, va fi antrenorul echipei și in urmatorul an, potrivit unui anunț facut de clubul italian joi. Acest anunț vine in ziua meciului decisiv pentru calificarea in semifinalele Europa…

Europa League / Rezultatele meciurilor din turul sferturilor de finala

09:36, 12.04.2024 - Rezultatele meciurilor de joi, de la ora 22.00, din turul sferturilor din  Europa League : Milan – Roma 0-1Benfica – Marseille 2-1Leverkeusen – West Ham 2-0Liverpool – Atalanta 0-3 Partidele retur vor avea loc joia viitoare. Citește și: Liga 3 – seria 7 / Programul meciurilor din etapa 3, din play-off…

Benfica, Milan, Westham și Marseille sunt primele sfertfinaliste din Europa League

23:45, 14.03.2024 - Se cunosc primele patru sfertfinaliste ale UEFA Europa League, dupa ce joi seara, Benfica, Milan, Westham și Marseille și-au asigurat prezența in ultimele opt echipe ale competiției. Alte patru echipe calificate se decid tot joi seara. Tragerea la sorți p

Europa League: Slavia Praga vs Milan - Nu este loc de surprize

10:26, 14.03.2024 - Slavia Praga - Milan, meci contand pentru mansa a doua a optimilor de finala din Liga Europa, este programat, joi, 14 martie, de la ora 19:45, pe Eden Arena, si va fi transmis in direct de Pro Arena.

​Europa League: Milan vs Slavia Praga - Rossonerii, mari favoriti

08:30, 07.03.2024 - Milan - Slavia Praga, meci contand pentru prima mansa a optimilor de finala din Liga Europa, este programat, joi, 7 martie, de la ora 22:00, pe San Siro, si va fi transmis in direct de Pro Arena.

Europa League: Rennes vs Milan - Misiune imposibila pentru bretoni

08:26, 22.02.2024 - Rennes - Milan, meci contand pentru mansa a doua a 16-imilor de finala din Liga Europa, este programat, joi, 22 februarie, de la ora 19:45, pe Roazhon Park, si va fi transmis in direct de Pro Arena.


Ce parere ai despre aceasta stire?