Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Era fericita ca se marita. Il iubea din liceu.Dar a parasit-o in ziua nuntii. SOC ce a facut mireasa

Publicat:

Aceasta este povestea lui , o tânara de 23 de ani din California. Fata era foarte fericita ca urma sa se marite. Se iubea cu logodnicul ei înca din liceu.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vlad, tanarul care a parasit Danemarca pentru a trai in Cluj. De ce a renunțat la „cea mai fericita țara din lume” și care a fost „calculul” din spatele deciziei?

12:10, 17.03.2024 - Danemarca s-a clasat frecvent pe primul loc ca cea mai fericita și mai puțin corupta țara din lume. Vlad a decis sa renunțe la locuitul in Danemarca și a venit la Cluj-Napoca. Cum s-a ajuns la aceasta decizie?

Mireasa. Capriciile iubirii. Cine a parasit competiția. Publicul a decis: „A fost o saptamana grea” / VIDEO

21:30, 01.03.2024 - In ediția din data de 1 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Dediș și Andrada au așteptat rezultatul cursei de eliminare in care s-au aflat. Iata care dintre cei doi concurenți ai emisiunii a fost eliminat!

Mireasa și domnișoara de onoare au ajuns la cuțite in ziua nunții. Ce a descoperit la cea care ii era prietena

17:55, 10.02.2024 - O situație nefericita a avut loc la o nunta, unde o domnișoara de onoare a fost pusa intr-o lumina negativa și jignitoare de catre propria prietena, mireasa. Un incident care a adus tensiuni neașteptate intre cele doua a culminat cu o ruptura aparent definitiva. Ce gest a dus la distrugerea relației…

Mireasa. Antonia a rabufnit, dupa o cearta cu Andrada! Concurenta a parasit platoul: „Refuz sa particip” / VIDEO

19:50, 07.02.2024 - Antonia a trecut prin clipe tensionate in ediția de astazi a emisiunii Mireasa. Concurenta nu s-a mai abținut și a rabufnit, dupa o cearta cu Andrada. Tanara nu a mai stat pe ganduri și a parasit platoul.

O mireasa a fost arestata chiar in ziua nunții: mirele a fugit cat l-au ținut picioarele

12:55, 16.01.2024 - O mireasa a fost arestata in ziua nunții sale, suspectata de șantaj și rapire. Femeia din Mexic nici macar nu a reușit sa intre in biserica, deoarece ofițerii i-au intins o capcana. Viitorul ei soț a reușit sa scape cu greu de polițiști și el fiind vizat de ancheta, informeaza Mediafax.Femeia, identificata…

Vlad și Catalina de la Mireasa, sezonul 7, au implinit 11 luni de relație. Cum a surprins-o fostul concurent pe tanara: "Aniversare fericita" / FOTO

17:26, 15.01.2024 - Vlad pe Catalina de la Mireasa, sezonul 7, traiesc o frumoasa poveste de dragoste de cand au parasit casa "Mireasa". De curand, cei doi au aniversat 11 luni de relație. Iata cum a surprins-o fostul concurent al emisiunii de la Antena 1 pe partenera sa cu aceasta ocazie!

Larisa Iordache se marita! A zis ”Da!” la inceput de an. Cine este cel cu care se va casatori

15:55, 04.01.2024 - Larisa Iordache se marita! Mireasa de 10 a zis ”Da!” la inceput de an. Cine este cel cu care se va casatori. Larisa Iordache, marea noastra gimnasta s-a retras din activitatea sportiva pentru a incepe o noua experiența, cea de soție. Cvatrupla medaliata olimpica, dar și mondiala și europeana (de 12…


Ce parere ai despre aceasta stire?